Ο καλύτερός μου φίλος

Δημοσιεύθηκε από Ελισάβετ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Στην Ελισάβετ άρεσε ο κολλητός της αλλά δεν τόλμησε ποτέ να του το πει. Μόλις όμως εκείνος έκανε το πρώτο βήμα, εκείνη άλλο που δεν ήθελε και…

Η ιστορία:

Γεια σας. Η ιστορία που θα διαβάσετε έγινε μόλις πριν δυο μέρες. Δεκέμβρης πλέον, φτάνουν τα Χριστούγεννα. Έχω ένα κολλητό, τον Διονύση. Με τον Διονύση είμαστε από την πρώτη Λυκείου κολλητοί. Έτσι λοιπόν, είχαμε κατέβει στο κέντρο, για καφεδάκι. Εδώ να επισημάνω ότι τον Διονύση τον γουστάρω από τότε που γνωριστήκαμε, αλλά δεν του το έχω πει ακόμη. Φοβάμαι. Τέλος πάντων, αφού ήπιαμε τον καφέ, πήγαμε για φαγητό σε ένα εστιατόριο. Εκεί αρχίσαμε να συζητάμε για το σεξ. Δεν μου έκανε εντύπωση που άνοιξε αυτή την κουβέντα, το συνηθίζαμε άλλωστε. Πού να φανταστώ… Μόλις φάγαμε πλήρωσε και φύγαμε.

-    «Πάμε σπίτι μου να δούμε καμιά ταινία;»

-    «Γιατί όχι;»

Φτάσαμε, βάλαμε την ταινία να δούμε (The unborn) και καθίσαμε στο καθιστικό. Η ταινία ήταν θρίλερ φυσικά οπότε είχε αρκετές τρομακτικές σκηνές. Πήγα και κουλούριασα στην αγκαλιά του. Κάποια στιγμή, πέρασε το χέρι του μέσα από το κολάν μου.

-    «Διονύση τι κάνεις;»

-    «Τι κάνω;»

-    «Πάρε το χέρι σου από εκεί..»

-    «Αφού δεν σε χαλάει ρε συ...»

Εγώ η καψερή είχα ανάψει τρελά. Ε... δεν είναι και λίγο να σε έχει αγκαλιά ένας παίδαρος με γυμνασμένο σώμα...

-    «Ποτάμι τρέχει η καύλα σου μωρό μου...»

Δεν άντεξα άλλο, όρμηξα και τον φίλησα. Χριστέ μου! Τι αίσθηση ήταν αυτή! Με έβαλε κάτω και άρχισε να μου χουφτώνει το στήθος πάνω από τη μπλούζα. Σηκώθηκα, έβγαλα τα πάντα, και έμεινα μόνο με το μαύρο στρινγκ μου. Έβγαλε κι αυτός το τζιν του, τη μπλούζα και το μποξεράκι και αποκαλύφθηκε ένα τεράστιο παλούκι. Δεν έχασα ευκαιρία, τον βούτηξα αμέσως.

-    «Πω πω! Με τρελαίνεις. Ελισάβετ με τρελαίνεις!»

Δεν απάντησα, τον άφησα να μιλάει μόνος του. Μετά από λίγο, στήθηκα στα τέσσερα. Όχι να το παινευτώ, αλλά ο χορός μου έχει κάνει τέλειο κώλο. Μπήκε μέσα μου αργά. Πόνεσα λίγο, αλλά μου άρεσε.

-    «Ελισάβετ χύνω».

Το έβγαλε και έχυσε στη μούρη μου. Ξαπλώσαμε και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα. Από τότε (πριν δυο μέρες δηλαδή χα χα) είμαστε ζευγάρι.

Φιλάκια
(Copyright protected OW ref: 54076)