Όλα ξεκίνησαν με ένα μήνυμα

Δημοσιεύθηκε από panousis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας στέλνει μήνυμα σε μια φίλη προσκαλώντας την να πάνε βόλτα, μόνο που η βόλτα κατέληξε…

Η ιστορία:

Ήταν Σάββατο απόγευμα και δεν είχα κανονίσει τίποτα. Βαριόμουν σπίτι και στέλνω μήνυμα σε μια φίλη μου που είχα να την δω καιρό και τύχαινε να είναι Αθήνα να πάμε βόλτα με το αμάξι. Δέχτηκε και αφού ετοιμάστηκα ξεκίνησα για να πάω να την πάρω. Έρχεται και ξεκινάμε. Στη διαδρομή μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων. Σταματάω σε ένα περίπτερο να προμηθευτώ μπιρόνια και τα απαραίτητα συνοδευτικά. Φτάνουμε σε μια παραλία και βγαίνουμε από το αμάξι για βόλτα. Λέγαμε τα δικά μας, πίναμε τις μπιρίτσες μας και περνάγαμε ωραία.

Γυρίζουμε στο αμάξι και αράζουμε μέσα συνεχίζοντας την κουβέντα και φτάνοντας στο σεξουαλικό. Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά ηλεκτρισμένη και κουβέντα στην κουβέντα ερχόμαστε πιο κοντά και ξεκινάμε τα γλωσσόφιλα. Τα ρούχα εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ! Εμείς βρισκόμαστε στα πίσω καθίσματα με την κοπέλα να μου κάνει ένα τέλειο τσιμπούκι κι εμένα να της βάζω δυο δάχτυλα στο μουνάκι της. Αλλάζουμε, την ξαπλώνω και αρχίζω να την γλείφω από τον λοβό του αφτιού περνώντας από τον λαιμό, το στήθος της, την κοιλιά της και καταλήγοντας στο μουνί της που ήταν τίγκα στα υγρά. Ξεκινάω να της γλείφω το μουνί και να τη γαμάω με δυο δάχτυλα ώσπου τελείωσε στο στόμα μου.

Συνέχισα να την γλείφω ώσπου με σταματάει με βάζει να κάτσω κανονικά και με καβαλάει αρχίζοντας να χορεύει πάνω στον πούτσο μου. Της έγλειφα τις ρώγες και της χούφτωνα τον κώλο τραβώντας την κοντά μου και γαμώντας την πιο βαθιά πράγμα που την τρέλαινε. Την ξαπλώνω στα καθίσματα και ξεκινάω να της γλείφω την κλειτορίδα για λίγο και ξαναμπαίνω μέσα της δίνοντας αυτή τη φορά εγώ τον ρυθμό. Φιλιόμασταν συνέχεια ενώ της χούφτωνα το στήθος και της τσίμπαγα τις ρώγες. Την ρωτάω που θέλει να τελειώσω και μου απαντάει:

-    «Μέσα μου να τελειώσουμε μαζί».

Άρχισα να της τρίβω την κλειτορίδα και σε λίγα λεπτά ήμασταν και οι δύο έτοιμοι και τελειώνουμε αγκαλιά με εμένα να είμαι βαθιά μέσα της και με ένα βαθύ και υγρό γλωσσόφιλο. Μείναμε λίγο ακόμα έτσι να βρούμε την ανάσα μας και αφού ντυθήκαμε την γύρισα σπίτι…

(Copyright protected OW ref: 54016)