Ο Αλβανός κατάφερε και με ξέσκισε (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Δημήτρης θα γνωρίσει τον αντρικό έρωτα από έναν έμπειρο Αλβανό.

Η ιστορία:

Το 2006 μου συνέβη ότι δεν πίστευα ότι θα γίνει σε μένα. Είχαμε πάει πενταήμερη στη Μυτιλήνη. Την τελευταία στιγμή ήρθε ο Ερμής (Αλβανός συμμαθητής). Κανείς δεν ήθελε να μείνει μαζί του. Εγώ δέχτηκα και μας έδωσαν δωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Όπως ξέρετε στις πενταήμερες πάμε για ύπνο τα ξημερώματα. Έτσι και εμείς. Κάποια στιγμή ξύπνησα με τον Ερμή κολλημένο πίσω μου με τον πούτσο σηκωμένο. Διακριτικά γύρισα αποφεύγοντας τον. Την άλλη μέρα όλα φυσιολογικά. Όταν πήγαμε για ύπνο μια επιθυμούσα να ξαναγίνει το χθεσινό. Γυρνώντας το κωλαράκι μου ο Ερμής κόλλησε πίσω μου. Τότε ένιωσα ότι είχε πουτσαρά. Την άλλη μέρα το μεσημέρι μου λέει:

-    «Θέλεις να πάμε για ύπνο;»

-    «Ναι» είπα.

-    «Πήγαινε και έρχομαι».

Ήρθε μετά από λίγο λέγοντας ότι πήγε να πάρει κάτι. Ξαπλώσαμε για ύπνο και τότε με γύρισε, κόλλησε πίσω μου τρίβοντας το πούτσο του, με έσφιξε με τα χέρια του, με φιλούσε στο αυτή και λέει:

-    «Δημήτρη, θέλω να σε γαμήσω».

Εγώ καυλωμένος ψέλλισα ναι. Σηκώθηκε και πήρε από την τσάντα ένα βάζο με αγνή βαζελίνη. Εκεί είδα ότι η πούτσα του ήταν πάνω από 20 εκ.

-    «Μη φοβάσαι, ξέρω» λέει.

Έβαλε στο δάχτυλο και μου το έχωσε σιγά. Μετά δυο. Πονούσα αλλά μου άρεσε. Έβαλε στον πούτσο του πολύ βαζελίνη, με έβαλε στο πλάι, μου δίπλωσε τα πόδια και το έβαλε λίγο. Νόμιζα ότι με σκίζει στα δυο. Πονούσα πολύ. Αυτός έσπρωχνε. Όταν τον έχωσε όλον, Θεέ μου πονούσα.

-    «Χαλάρωσε…» λέει.

Μετά από λίγο πράγματι ήταν πολύ ωραία. Με γάμαγε βογκούσαμε από καύλα. Όταν με έβαλε στα τέσσερα, με ξέσκιζε κι έλεγε:

-    «Τι σου κάνει ο Αλβανός;»

-    «Με γαμάει».

-    «Ο Αλβανός γαμάει Έλληνες όπως γαμάγατε Αλβανίδες εσείς».

Ο τρίτος γκέι που κάνω, θα κάνω πολλούς. Με γαμούσε συνέχεια μέχρι που φύγαμε. Από τότε δεν έχει ξανασυμβεί. Δεν έχω μετανιώσει. Ο αλβανός πάντως ήξερε πως να πρωτογαμήσει κάποιον. Νομίζω ότι όποιος να ήταν στη θέση μου δε θα μπορούσε να αντισταθεί. Εμένα με ξέσκισε.

(Copyright protected OW ref: 53912)