Πήδηξα τη γυναίκα μου μαζί με το φίλο μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φαντασίωση του συζύγου, να γαμηθεί η γυναίκα του με άλλον μπροστά του, έγινε πραγματικότητα.

Η ιστορία:

Είχα φαντασίωση να πηδάει κάποιος την γυναίκα μου και να την βλέπω. Η ιστορία μου είναι αληθινή.

Με λένε Νίκο, 27 χρονών και τη γυναίκα μου Αγγελική, 25, ξανθιά μικρό στητό στήθος, 1,75 ύψος, με ζουμερή κωλάρα. Μια μέρα που κάναμε σεξ της είπα τη φαντασίωση μου και ότι θα το ήθελα πολύ να κάνουμε τρίο με κάποιον που θα της άρεσε. Η Αγγελική το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Σκέφτηκα διάφορους τρόπους για να την καταφέρω και αποφάσισα να πω σε έναν φίλο μου να έρθει το βράδυ να δούμε ποδόσφαιρο. Έτσι κι έγινε.

Πίναμε μπίρες όσο βλέπαμε τον αγώνα και πρόσεξα ότι ο Κώστας κοίταζε συνέχεια την Αγγελική που έπαιζε στο pc. Φόραγε ένα μαύρο κολλητό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και μαύρο κολάν με γόβες. Σκέτη καύλα. Άρχισα να κάνω πως ζαλίστηκα από τις μπίρες. Όταν τέλειωσε ο αγώνας, η Αγγελική ήρθε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ και αρχίσαμε να μιλάμε.

Άρχισα τα την χαμουρεύω και κατάλαβα πως είχε καυλώσει πολύ. Σε κάποια στιγμή της έβγαλα το βυζάκι έξω. Τότε πετάχτηκε σαν ελατήριο επειδή το είδε ο φίλος μου.

Πετάχτηκαν τα μάτια έξω του Κώστα. Αμήχανος μου λέει:

•    Έχεις κατεβάσει πολλές μπίρες. Πήγαινε για ύπνο.
•    Και να μείνετε μόνοι η δυο σας;… απαντάω.

Ο Κώστας κοκκίνισε. Η Αγγελική άρχισε να φωνάζει. Βγάζω το καυλί και της λέω:

•    Σκρόφα… απόψε θα σε ξεσκίσουμε με τον Κώστα.

Ο Κώστας αμήχανος.

•    Ξεκόλλα ρε… του λέω. Έλα να ευχαριστήσουμε την Αγγελικούλα.

Σηκώνεται, βγάζει ένα καυλί μεγαλύτερο από το δικό μου γύρω στους δεκαεννέα πόντους. Μόλις το βλέπει η Αγγελική, το παίρνει με λαχτάρα και αρχίζει να το γλείφει με μανία. Μετά άρχισε να γλείφει και τις δυο πούτσες και να τις βάζει μαζί στο στόμα. Δεν άντεξα και την έχυσα.

Την γυρίζει ο Κώστας στον καναπέ και αρχίζει να τη γαμάει δυνατά. Η Αγγελική άρχισε να φωνάζει από καύλα. Τότε εγώ ξανά έχυσα πάνω στα βυζιά της. Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει. Το ίδιο και η Αγγελική. Συνεχίσαμε όλη νύχτα.

Η Αγγελική μου είπε πως ήταν η καλύτερη εμπειρία στη ζωή της, αλλά δεν θέλει να το ξανακάνουμε ποτέ ξανά κι εγώ συμφώνησα.

(Copyright protected OW ref: 65599)