Ξανά με τραβεστί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τη χαρά του βρήκε ο φίλος μας όταν ψώνισε ένα τραβέλι από τη Συγγρού....

Η ιστορία:

Ορισμένες φορές γουστάρω να πηγαίνω στη Συγγρού και να δίνω πίπα σε κανένα ωραίο τριβέλι.

Η αλήθεια είναι ότι έχει μερικές πολύ ωραίες τραβεστί τις οποίες εύκολα θα γαμούσα η θα καθόμουν και πάνω στην πουτσα τους. Πάντα βέβαια θέλω να πάω με κάποια που έχει καυλί γιατί μ’ αρέσει όταν μου παίρνει πίπα να παίζω με το καυλί της. Αν ήξερα ότι ήταν ακίνδυνο τελείως θα ήθελα να τον παίρνω και στο στόμα μου αλλά συμβιβάζομαι με το να της ρουφάω τα αρχίδια.

Έτσι κι αυτή την φορά, ήμουν τρελά καυλωμένος, βρήκα μια καυλιάρα τραβεστί και αφού συμφωνήσαμε στην τιμή πήγα σπίτι της. Γδύθηκα και η καριόλα λες και το είχε καταλάβει, γδύθηκε μπροστά μου και πέταξε πρώτα έξω το καυλί της το οποίο ήταν τεράστιο. Αμέσως τον πήρα στο στόμα μου γιατί δεν άντεχα να βλέπω αυτή την πουτσα μπροστά μου.

Με πέταξε στο κρεβάτι και ενώ κάναμε τρελό 69 μου έχωνε στην κωλάρα τα μεγάλα δάχτυλα της. Όσο έβλεπε ότι μ' αρέσει μου έβαζε πιο πολλά και τα γυρνούσε μέσα.

Γούσταρα που μου γαμούσε τον κώλο και ήθελα να φάω πουτσα σαν τρελός. Της ζήτησα να φορέσει καπότα και να κάτσω πάνω της.

Mου άνοιξε την κωλάρα ενώ μου δάγκωνε δυνατά τις ρώγες και ύστερα με πίεσε να κάτσω πάνω στο παλούκι της. Την ήθελα τόσο πολύ μέσα μου που κάθισα δυνατά πάνω στην πουτσα της και τον πήρα όλο μέσα μου βογκώντας σαν πουτάνα και παρακαλώντας την να μου σκίσει την κωλοτρυπίδα. Με κρόταγε από την μέση και όταν δεν μου χτύπαγε τον κώλο με έσπρωχνε πάνω στο καυλί της με δύναμη.

Κατέβηκα από το καυλί της και φόρεσα καπότα. Την έβαλα να καθίσει πάνω μου για να την ξεκολιάσω κι εγώ. Πεθαίνω να βλέπω και να νιώθω την πουτσα της να ακουμπά πάνω μου όταν την χώνω βαθιά στην τρύπα της. Είχα την φαντασίωση να την χύσω στα βυζιά και να τα ρουφήξω όλα από εκεί. Της το ζήτησα και γούσταρε.

Βγήκα από μέσα της και αφού έβγαλα την καπότα, ξάπλωσε και έχυσα πάνω στα υπέροχα βυζιά της. Κόλλησα βέβαια να τα ρουφήξω αφού είχα χύσει, αλλά μου έσπρωξε το κεφάλι και μου ζήτησε να την καθαρίσω. Έτσι το έκανα τελικά και ομολογώ ότι μου άρεσε.

Κάποια στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα το επαναλάβω γιατί ακόμα και τώρα το σκάφτομαι και τον παίζω σαν τρελός.

 

(Copyright protected OW ref: 53179)