Επιτέλους συμφώνησε για ομαδικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το ζευγάρι της ιστορίας μας πραγματοποιεί την φαντασίωση του...

 

 

Η ιστορία:

Είμαι 44 χρονών και η γυναίκα μου 48. Όχι να το παινευτώ αλλά παρά την ηλικία της είναι κούκλα με καταπληκτικό σώμα.

Πάντα συζητούσαμε για να βάλουμε στο κρεβάτι μας και άλλον άνδρα αλλά ποτέ δεν συμφωνούσε, ώσπου ένα βράδυ… Σάββατο (9/11/12) σε ένα μπαράκι στην Κηφισιά είχε ντυθεί όπως πάντα με ένα πολύ κοντό μίνι και καθόμασταν στη μπάρα.

Δίπλα μας κάποιος γύρω στα 40, ωραίος εμφανισιακά. Σιγά - σιγά, λίγο το ποτό, λίγο η ατμόσφαιρα, πιάσαμε την συζήτηση. Βρήκα λοιπόν κάποια στιγμή την ευκαιρία και επανέλαβα αυτό που της έλεγα πάντα.

•    Θα ήθελες να κάνουμε παρτούζα με τον τύπο;

Δεν ξέρω τι έγινε και με τρέλανε απαντώντας μου…

•    Αφού τόσο πολύ το θέλεις, κανόνισε το.

Του το πρότεινα και φυσικά δέχθηκε αμέσως. Φύγαμε λοιπόν για το σπίτι του. Φτάσαμε, έκανε ένα ντους, βάλαμε ποτά και σε λίγο άρχισα να τη φιλάω.

Όταν φτιαχτήκαμε, τον φώναξα να έλθει δίπλα της. Εκείνος ήλθε και άρχισε να τη χαϊδεύει. Κάποια στιγμή η γυναίκα μου σηκώθηκε, γονάτισε μπροστά στον καναπέ και άρχισε να μας παίρνει τσιμπούκι.

Δεν το πίστευα! Έβλεπα τη γυναίκα μου να παίρνει τσιμπούκι σε άλλον και μου άρεσε πολύ. Αρχίσαμε να γαμιόμαστε. Χύσαμε πάνω στο στήθος της κι αυτό επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές.

Γύρω στις 5 το πρωί ανταλλάξαμε τηλέφωνα και φύγαμε. Στο δρόμο προς το σπίτι μου είπε ότι της άρεσε πάρα πολύ και μου εκμυστηρεύτηκε ότι και αυτή το ήθελε πάρα πολύ, αλλά ντρέπονταν να μου το ζητήσει. Μου είπε ακόμη πως όλες οι γυναίκες που τους αρέσει το sex,  βαθιά μέσα τους θα ήθελαν να κάνουν παρτούζα.

Φίλοι παντρεμένοι με τις ίδιες φαντασιώσεις… υπομονή. Ποτέ μη λες ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 53204)