Πίπα από την αδελφή μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Με λένε Γιώργο και είμαι είκοσι ενός ετών. Είχα γράψει σε προηγούμενη ιστορία, την καλοκαιρινή μου εμπειρία με τη γκόμενα μου. Αυτή εδώ όμως είναι τελείως διαφορετική περίπτωση που θα περιγράψω. Έχω μια αδελφή δυο χρόνια μικρότερη από μένα που τη λένε Ελένη και την αγαπώ πάρα πολύ. Πολύ όμορφη ξανθιά, με πολύ καλές αναλογίες και πλούσιο μπούστο, κωλαράκι και μπούτια καυλωτικά.

Μια μέρα λοιπόν, απόγευμα πρέπει να ήταν, έκανα μπάνιο και μετά πήγα στο δωμάτιο μου για να ντυθώ. Εκεί που ήμουν γυμνός και πήγαινα προς το δωμάτιο μου, ανοίγω την πόρτα του δωματίου μου και βλέπω πάνω στο κρεβάτι μου, την αδελφή μου εντελώς γυμνή. Έπαθα την πλάκα μου βέβαια, αλλά σκέφτηκα μήπως μου κάνει πλάκα, μήπως μου σάλεψε και τέλος πάντων μου πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Τι σημασία είχε όμως ο πούτσος μου είχε σηκωθεί και είχα καυλώσει. Μου λέει η αδελφή μου:

-    «Σε έχω δει κρυφά από την κλειδαρότρυπα πολλές φορές και καύλωνα στη θέα της κορμάρας σου και πιο πολύ της ψωλής σου. Θέλω να τον δοκιμάσω και να με γαμήσεις».

-    «Αυτό δεν γίνεται, αφού είμαστε αδέλφια!», της λέω.

Τότε μου είπε:

-    «Τουλάχιστον να γευτώ τα χύσια σου…»

Εκεί βέβαια δεν με ένοιαξε αφού από όσα ξέρω η πίπα δεν είναι επικίνδυνη.

-    «Εντάξει!», της λέω.

Και μου παίρνει μια απολαυστική πίπα που με απογείωσε. Τον ρουφούσε, τον φιλούσε, τον σάλιωνε, τον έβαλε όλο στο στόμα της, το ίδιο έκανε επίσης και με τα αρχίδια. Αυτό κράτησε περίπου είκοσι λεπτά. Της έκανα και ένα γρήγορο γαμήσι αλλά η πίπα της ήταν το κάτι άλλο! Δεν άντεξα άλλο και έχυσα καθώς η αδελφή μου είχε τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της. Καλά αποθέωση! Η καλύτερη μου στιγμή.

Τα κατάπιε όλα βέβαια και στο τέλος με ευχαρίστησε με ένα φιλί για αυτό που της πρόσφερα. Φοβερή στιγμή! Αφού είχα λιώσει βέβαια από την τόση καύλα και ηδονή και όλα αυτά από την ίδια την αδελφή μου.