Το μωρό μου και η παρεούλα της

Δημοσιεύθηκε από panoulistacu
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Μαρία ανακοινώνει στον σύντροφό της ότι θέλει να γαμηθεί με κάποιον που γνώρισε στο ίντερνετ. Πώς θα αντιδράσει ο σύντροφός της…;

Η ιστορία:

Καλησπέρα σε όλες και όλους. Διαβάζοντας τις διάφορες ιστορίες εδώ μέσα σκεφτήκαμε να σας στείλουμε κι εμείς την δική μας, σαν ζευγάρι αρκετά ζωηρό. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί και ζούμε αρκετά έντονα τον έρωτα αλλά κάνουμε και αρκετές φαντασιώσεις μας πραγματικότητα χωρίς πολλές σκέψεις. Σε αυτή την ιστορία μια τέτοια καυτή εμπειρία θα σας αφηγηθούμε.

Όλα ξεκίνησαν Πέμπτη απόγευμα. Ήταν ένα απόγευμα μέσα στην καύλα και η Μαρία μου είχε τρελές φαντασιώσεις. Μιλούσαμε μέσω τσατ και μου είπε στέλνοντας μου και μια φωτογραφία της μουνάρας της ότι θέλει να γαμηθεί τρελά με ένα αγόρι που μόλις είχαμε γνωρίσει μέσω διαδικτύου. Να πούμε εδώ ότι η Μαρία είναι γύρω στο 1,75, 55 κιλά με ένα κωλαράκι μέσα στην τρέλα, βυζάκια υπέροχα και μουνί θεϊκό, μελαχρινή και μελί ματάκια.

Την επόμενη κιόλας μέρα είχαμε κανονίσει μαζί με τον Δημήτρη (το παιδί που είχαμε γνωρίσει) να βρεθούμε όλοι μαζί σπίτι μου. Έτσι και έγινε. Ήταν γύρω στις επτά το απόγευμα όταν έφτασε στο σπίτι. Μπαίνοντας μέσα, χαιρετηθήκαμε και φτιάξαμε έναν καφέ να πιούμε όλοι μαζί να γνωριστούμε. Η Μαρία φορούσε μόνο ένα φανελάκι με ένα κόκκινο στρινγκ από κάτω το οποίο ήταν ήδη μούσκεμα.

Την ώρα που τα λέγαμε χτυπάει το τηλέφωνο μου και φεύγω για το δωμάτιο να μιλήσω ήσυχα. Έμεινα εκεί περίπου δέκα λεπτά. Γυρίζοντας μέσα βλέπω την Μαρία μου να έχει καβαλήσει τον πούτσο του Δημήτρη και να ξεσκίζεται τρελά. Ήδη το μουνόχυμα της είχε βγει και είχε κάνει τα αρχίδια του Δημήτρη μούσκεμα. Να σημειωθεί ότι ο πούτσος του ήταν 21 πόντους αρκετά χοντρός και τα αρχίδια του μεγάλα και όλα άτριχα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο κρεβάτι μας όπου εκεί το ξέσκισμα της Μαρίας μου ήταν ολοκληρωτικό. Την πήρε σε τρεις - τέσσερις στάσεις μέχρι που το μουνί της είχε γίνει πηγάδι. Τελικά την έχυσε στο υπέροχο στοματάκι της κι αυτή τα κατάπιε όλα όπως πάντα.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 52793)