Από μικροί (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο ξαδέλφια κοιμήθηκαν μαζί το βράδυ και οι καύλες τους, τους έκαναν να έρθουν πιο κοντά…

Η ιστορία:

Γεια. Με λένε Κώστα και θα σας πω κάτι που έγινε πριν δυο βδομάδες. Όπως κάθε μέρα πήγα στο σχολείο κι εκεί είδα τους φίλους μου. Όταν γύρισα σπίτι είδα τον θείο μου και μου είπε ότι θα πάω στο χωριό μου. Μπήκα στο αμάξι και έφυγα.

Στο χωριό μένει ένας ξάδερφος μου, ο Μήτσος (καστανά μαλλιά και μάτια, ωραίο σώμα) όπου από μικροί κάναμε μπάνιο και κοιμόμασταν μαζί. Έφτασα στο χωριό και πήγα στο δωμάτιο του να αφήσω τα πράγματα μου. Τον είδα να τον παίζει γι’ αυτό δεν μπήκα μέσα. Προσπάθησα να κάνω φασαρία για να με καταλάβει αλλά συνέχιζε. Μπήκα μέσα, άφησα τα πράγματα μου και χωρίς να συμβαίνει τίποτα με χαιρέτισε και με αγκάλιασε.

Το βράδυ ο θείος πήγε σε ένα πανηγύρι. Εγώ πήγα να κοιμηθώ και ήρθε και ο Μήτσος. Σιγά - σιγά άρχισε να τρίβεται πάνω μου (όταν κοιμάται φοράει μόνο ένα μποξεράκι). Η πούτσα του είχε γίνει μεγάλη και σκληρή. Έβγαλε το μποξεράκι του και άρχισε να τραβάει το δικό μου. Το κατάλαβα και του είπα:

-    «Τι κάνεις ρε μαλάκα;»

-    «Τίποτα. Έλα να σου δείξω κάτι…»

Με παίρνει αγκαλιά και αισθάνομαι τον καυτό πούτσο του. Προσπάθησα να φύγω αλλά δεν με άφησε. Με μια κίνηση μου κατεβάζει το σορτσάκι και το μποξεράκι. Άρχισε να μου την παίζει κι εγώ καύλωσα. Έσκυψα και του έπαιρνα πίπα. Μου άρεσε πολύ. Έχυσε και μετά άρχισε να με γαμάει (δεν την είχε πολύ μεγάλη). Δεν μου άρεσε και του είπα να σταματήσει. Σταμάτησε και γύρισε από την άλλη για να κοιμηθεί.

Τότε σκέφτηκα ότι την είχα πιο μεγάλη από αυτόν και τότε του την κάρφωσα. Άρχισε να βρίζει από τον πόνο αλλά εγώ συνέχισα. Άρχισε να του αρέσει αλλά ξαφνικά ακούμε την εξώπορτα. Ήταν ο θείος. Ντυθήκαμε και κοιμηθήκαμε. Αυτό ελπίζω να ξαναγίνει. Και εις πίπα-νώτερα.

(Copyright protected OW ref: 52457)