Πρώτη φορά με τρανς (Transexual)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Στην Ταϊλάνδη βρέθηκε ο Νίκος όπου εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα με τραβεστί.

Η ιστορία:

Στην Ταϊλάνδη το 2007. Ο μπάτλερ του ξενοδοχείου που έμενα μου κανόνισε φάση με μια εικοσάχρονη τραβεστί. Όταν ήρθε στο δωμάτιο μου έπαθα πλάκα. Ήταν πανέμορφο "κοριτσάκι" με μικρό στήθος, πεταχτό κωλαράκι, ωραία χείλια και μάτια.

Αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και σε λίγο της έβγαλα το βρακάκι της ενώ εκείνη με έγλειφε. Εμφανίστηκε ένας μεγάλος και σκληρός πούτσος τον οποίο έπαιζα για πρώτη μου φορά. Σε λίγο αυτή σηκώθηκε κι εγώ γονάτισα και άρχισα να της παίρνω κανονική πίπα ενώ έπαιζα το καυλί μου συγχρόνως.

Της είχε γίνει κάγκελο. Της ρουφούσα τα αρχιδάκια και τον πούτσο της σαν τρελός. Μετά από λίγο ξάπλωσα ανάσκελα και της ζήτησα να έρθει από πάνω μου. Μου τον κάρφωσε στον κώλο μου ενώ τον έπαιζα και άρχισε να μπαινοβγαίνει σιγά - σιγά. Είχα καταναλώσει.

Μετά γύρισα στα τέσσερα και με πήδηξε δυνατότερα από πίσω. Ένιωθα το σκληρό καυλί της να με ανοίγει και τα αρχίδια της να βαράνε τα δικά μου. Ήταν τέλειο! Μετά από δεκαπέντε λεπτά τραβήχτηκε και κατάλαβα ότι θα έχυνε. Άρχισα να της γλείφω την τεντωμένη ψωλή της δυνατά μέχρι που με έχυσε στα μούτρα φωνάζοντας διάφορα της γλώσσας της. Με έλουσε μιλάμε!

Τις επόμενες μάρες την πήδηξα κι άγω. Θα σας τα πω άλλη φορά αυτά.

(Copyright protected OW ref: 51681)