Η καυλίτσα μου (Λεσβιακή)

Δημοσιεύθηκε από stefania84
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το ερωτικό παιχνίδι δυο γυναικών δεν έχει τελειωμό αφού ο πόθος που νιώθουν είναι πιο ισχυρός από τις δυνάμεις τους…

Η ιστορία:

Δεν έχει σημασία τι και πως. Σημασία έχει ότι βρεθήκαμε σπίτι μου να φιλιόμαστε ξαπλωμένες στον καναπέ. Κατέβασα το μπούστο της και πετάχτηκαν οι βυζάρες της που χάζευα όλο το βράδυ. Κόλαση αυτά τα βυζιά. Τα έγλειφα.. τα δάγκωνα… Με τρέλαναν. Κατέβηκα στο μουνάκι της. Της σήκωσα το φόρεμα και της έβγαλα το στρινγκ. Ήταν μούσκεμα όπως και το δικό μου. Έβαλα την γλώσσα μου πάνω του. Μύριζε υπέροχα.

Την έγλειψα μέχρι που έχυσε. Έβγαλα και το δικό μου στρινγκ και πέρασα τα πόδια μου ανάμεσα στα δικά της. Τα μουνιά μας ενώθηκαν και αρχίσαμε να τρίβουμε τις κλειτορίδες μας. Γαμιόμασταν έτσι αρκετή ώρα. Χύναμε και συνεχίζαμε. Έπειτα πήρε εκείνη πρωτοβουλίες. Μου πιπιλούσε τις ρώγες και έβαζε δυο δάχτυλα στο μουνί μου. Ήθελα να γαμήσω τον κώλο της. Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να της γλείφω την κωλότρυπα της. Την σάλιωσα καλά και της έβαλα ένα δάχτυλο. Μέτα από λίγο έβαλα και δεύτερο.

Την γύρισα ανάσκελα. Της ρουφούσα την κλειτορίδα και με δυο δάχτυλα της γαμούσα τον κώλο. Έτρεμε σαν το ψάρι. Αφού έχυσε, με τράβηξε πάνω της. Έπιανε τον κώλο μου και με φιλούσε. Φιλιόμασταν ώρα σαν πρωτο-ερωτευμένες. Με έβαλε να κάτσω στον καναπέ και γονάτισε μπροστά μου. Αν και ήταν η πρώτη της φορά, μου έκανε το πιο τέλειο γλειφομούνι που μου έχουν κάνει. Έχωνε τη γλώσσα της βαθιά στην τρύπα μου και με γαμούσε με αυτήν. Την έπιανα από τα μαλλιά και ούρλιαζα από καύλα.

Μας πήρε ο ύπνος αποκαμωμένες στον καναπέ. Το πρωί συνεχίσαμε βάζοντας και τον δονητή μου στο παιχνίδι. Μάλιστα αφήσαμε την κουρτίνα ανοιχτή για να μας βλέπει ο φοιτητής που μένει απέναντι. Θα τον παιδέψουμε αρκετά πριν τον καλέσουμε να παίξει κι αυτός μαζί μας…

(Copyright protected OW ref: 50201)