Πούτσα στο δάσος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Νίκος θα συναντήσει μια κοπέλα που γνώρισε στο ίντερνετ και θα την απομονώσει σε κάποιο ερημικό δασάκι για ένα καλό ξέσκισμα…

Η ιστορία:

Καλησπέρα σας. Λέγομαι Νίκος. Εδώ και πολύ καιρό μιλάω μέσω ίντερνετ με μια μουνάρα 26 χρονών που μένει στα Χανιά. Έτσι δώσαμε ραντεβού να βρεθούμε στην Θεσσαλονίκη εκεί που μένω για να γνωριστούμε κι από κοντά.

Είχαμε δώσει ραντεβού σε ένα γνωστό καφέ πρώτος είχα πάει εγώ και την περίμενα ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται μια γυναικάρα με ξανθά μαλλιά, έντονα βαμμένη, με ένα ντεκολτέ μαύρο φόρεμα χωρίς σουτιέν. Όταν την είδα καύλωσα αμέσως. Αφού ήπιαμε τον καφέ μας πήγαμε και φάγαμε στα Λαδάδικα. Λίγο το κρασί, λίγο η σέξι εμφάνιση της, είχα ανάψει πολύ και της ζήτησα να πάμε καμιά βόλτα έξω από την πόλη. Αυτή δέχτηκε αμέσως.

Πηγαίνουμε προς το αμάξι και ξεκινάμε. Σε όλη τη διαδρομή μιλούσαμε και κοιταζόμασταν πολύ έντονα με πολύ προστυχιά. Καθώς πήγαμε, είδα ένα απόμερο δασάκι κι έκανα δεξιά και καλά να σταματήσουμε για ένα τσιγάρο. Εκεί που καθόμασταν σε κάτι βράχια αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα. Της ζήτησα να βγάλει το φόρεμα της γιατί θέλω πολύ να την δω γυμνή. Αυτή φοβόταν μήπως μας δει κανένας άλλα στη συνέχεια το έβγαλε κι έμεινε μόνο με ένα άσπρο τάνγκα.

Οι βυζάρες της ήταν υπέροχες! Πολύ στητές και μεγάλες. Έπαθα την πλάκα μου. Καθώς ήταν σχεδόν γυμνή μπροστά μου, της ζήτησα να με πιπώσει και το έκανε με μεγάλη χαρά. Μια πίπα άλλο πράμα! Το έπαιρνε όλο στο στόμα της. Μετά την σήκωσα, την έστησα στα τέσσερα πάνω στο δέντρο και την γαμούσα βίαια και σκληρά ρίχνοντας σφαλιάρες στην κωλάρα της.

Την ξεμούνιασα όλο το βράδυ. Το πρωί όταν ξύπνησα αυτή κοιμόταν ακόμα. Πήρα το φόρεμα της και το τάνγκα της και έφυγα και την άφησα στο δάσος γυμνή, να την γαμήσει κανένας περαστικός τέτοιο πουτανάκι που ήταν…

(Copyright protected OW ref: 50099)