Η πρώην μου

Δημοσιεύθηκε από boy_23
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν συνάντησε την πρώην του ο φίλος μας, όχι μόνο θυμήθηκαν τα παλιά αλλά του έδωσε κάτι που ποτέ πριν δεν ήθελε να δώσει…

Η ιστορία:

Την Κωνσταντίνα τη γνώρισα πριν τρία χρόνια καθώς σπούδαζε στο Βόλο. Η καταγωγή της είναι από την Κύπρο. Ήταν 1,60 ύψος, με μεγάλο στήθος και μερικά παραπάνω κιλά. Όταν την γνώρισα ήθελε ένα μήνα να κλείσει τα δεκαοκτώ. Τα φτιάξαμε και φαινόταν ότι είναι άπειρη κοπέλα και τελικά ήμουν ο πρώτος της και έμαθε μαζί μου τα πάντα εκτός από το πρωκτικό. Χωρίσαμε μετά από δέκα μήνες αλλά μιλούσαμε μέσω ίντερνετ.

Η επανασύνδεση
Καθώς ανέβηκα Βόλο να κάνω τα χαρτιά για το πτυχίο μου, κανονίσαμε να πάμε για καφέ μετά από έξι μήνες που είχα να τη δω. Συναντηθήκαμε και η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Ήταν φανερά αδυνατισμένη και είχε φτιάξει κωλαράκι σπέσιαλ αλλά είχε μικρύνει το ωραίο της στήθος. Αφού περάσαμε ένα ωραίο απόγευμα με φίλους μας, το βράδυ μείναμε μόνοι σπίτι και αρχίσαμε να μιλάμε από κοντά για το τι έφταιξε και χωρίσαμε (είχαμε χωρίσει μέσω ίντερνετ καθώς ήμουν φαντάρος).

Πάνω στην κουβέντα τη φίλησα. Αυτό ήταν.. έπεσε πάνω μου σα λυσσασμένη και με φίλαγε άγρια. Ξεντυθήκαμε γρήγορα και έπεσα με μανία στα βυζιά της που πάντα τρελαινόταν να τα γλείφω. Μετά πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον εξαφάνισε όλο και μου τράβαγε τα αρχίδια. Την γυρίζω σε ιεραποστολική στάση και μπήκα μέσα της. Ήταν απίστευτη η αίσθηση Πρέπει να είχε καιρό να γαμηθεί και φώναζε:

-    «Σκίσ’ το μου το μουνί!»

Με είχε τρελάνει. Όταν τα είχαμε δεν φώναζε και γενικά ήταν πολύ μαζεμένη. Με τον πρώτο της οργασμό ξέσπασε σε λυγμούς και εκεί με στενοχώρησε. Την πήρα αγκαλιά να ηρεμίσει και πέρασε λίγη ώρα έτσι. Μετά, αφού με καύλωσε πάλι, την γύρισα στα τέσσερα και τη γαμούσα από το μουνί ενώ παράλληλα έβαζα δάχτυλο στη σούφρα της. Στην αρχή τραβήχτηκε αλλά μετά συνήθισε.

Μόλις έφτασε ο δεύτερος οργασμός της, τον έβγαλα και τον έβαλα στον κώλο της που είχε χαλαρώσει αρκετά. Εκεί μας άκουσε όλη η πολυκατοικία. Την έσκισα για κανένα τέταρτο και μετά τελείωσα στο στόμα της. Ήταν το καλύτερο γαμήσι μαζί της. Έπειτα από αυτό βρεθήκαμε άλλες δυο - τρεις φορές και μετά ξεκόψαμε για διάφορους λόγους. Πέρασα πολύ ωραία μαζί της και θα την θυμάμαι πάντα.

Η ιστορία είναι πραγματική και συνέβη πριν δυο χρόνια.

(Copyright protected OW ref: 49745)