Σεξομάνα (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η μητέρα του φίλου μας άρχισε να τη βρίσκει με το γιο της, εφόσον δεν την ικανοποιεί ο άντρας της. Αν το έχεις μέσα στο σπίτι σου, γιατί να ψάχνεις αλλού…;

Η ιστορία:

Είμαι ο Κρις κι έχω μια μάνα που είναι 45 ετών ξανθιά με καμπύλες και υπέροχο στήθος. Ένα Σάββατο πρωί που ξύπνησα, την είδα στο δωμάτιο της να είναι με τα εσώρουχα και έμεινα κάγκελο. Καύλωσα που την είδα έτσι με αποτέλεσμα να με πάρει χαμπάρι.

Όταν ήρθε προς το μέρος μου νόμιζα ότι θα με διαολοστείλει αλλά έκανα λάθος. Με το που είδε την καύλα μου με ρώτησε στην ψύχρα αν είμαι έτσι για αυτήν. Τότε της απάντησα πως ναι. Με πήρε από το χέρι και μου είπε ότι της άρεσε που την κοιτούσα. Με φίλησε και άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα. Όταν μου έπιασε τον πούτσο τρελάθηκα.

Άρχισε μια πίπα άπαικτη. Στην συνέχεια την έγλειψα στο μουνί της που ήταν ξυρισμένο. Δεν άντεχα.. ήθελα να την γαμήσω. Την γύρισα με πλάτη και την έβαλα στα τέσσερα και μπήκα από πίσω της, σιγά στην αρχή αλλά όσο πέρναγε η ώρα πιο δυνατά. Αυτή τότε άρχισε να μου λέει:

-    «Πιο δυνατά! Δώσ’ τα όλα αγόρι μου! Γάμα με την πουτάνα!»

Ύστερα από αυτό συνέχισα για πέντε λεπτά περίπου ώσπου κατάλαβα ότι θα έχυνα. Μόλις της είπα: «Σιγά, θα χύσω…» με σήκωσε και μου έπαιζε τον πούτσο πάνω στα μεγάλα βυζιά της σιγά ώσπου την έχυσα εκεί που ήθελε. Μετά έβαλε τον πούτσο στο στόμα της τον πούτσο καθάρισε καλά. Μου είπε ότι της άρεσε και πως θέλει να την γαμάω αφού δεν την ικανοποιεί ο πατέρας μου πια. Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη, αφού την ξεπαρθένεψα από τον κώλο της, αλλά αυτό στην επόμενη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 49711)