Ο ταξιτζής ήταν τέλειος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα τυχαίο ταξιτζή γνώρισε ο φίλος μας και θα περάσει μαζί του μια υπέροχη βραδιά…

Η ιστορία:

Είμαι 25 χρονών και το προηγούμενο Σάββατο είχαμε βγει για ποτάκι στο Γκάζι, μεγάλη παρέα και περάσαμε ωραία. Στο τέλος χωριστήκαμε εγώ προτίμησα να πάρω ταξί αν και μου είπαν τα παιδιά να με πάνε σπίτι. Πήγα στην πιάτσα και παίρνω ένα ταξί. Ήταν ένας κύριος γύρω στα 45.

-    «Πού πάμε;» με ρωτάει.

-    «Γαλάτσι» του λέω.

-    «Α, ωραία περιοχή!» μου λέει.

Στο δρόμο μιλάγαμε.. μου είπε ότι ήταν χωρισμένος. Εμένα μου άρεσε τρελά και του την έπεσα στην ψύχρα. Του είπα ότι ήταν ωραίος άνδρας κι αυτός μου είπε ότι του άρεσα. Φόραγα ένα κολλητό τζιν και όλοι μου κοιτούσαν το κωλαράκι μου εκείνο το βράδυ. Μου είπε να έρθω να καθίσω μπροστά κι εγώ άλλο που δεν ήθελα. Μου είπε ότι ήξερε μια ήσυχη περιοχή και αν ήθελα να πάμε. Του είπα ναι. Δεν άργησε να με πάει. Ήταν ένα μέρος που πηγαίνανε ζευγαράκια. Σβήνει το αυτοκίνητο, με αρπάζει, με φιλάει στο στόμα και μου λέει:

-    «Τώρα θα σε ξεκωλιάσω».

Μου παίρνει το χέρι και το βάζει στον πούτσο του.

-    «Παρ’ τον» μου λέει και μου σκύβει το κεφάλι στο καυλί του.

Εγώ το έβγαλα έξω. Ήταν τεράστιο, γύρω στους 20 πόντους. Τον έγλειφα κανένα δεκάλεπτο με τρυφερότητα. Ξαφνικά τραβιέται και μου ρίχνει το κάθισμα, μου δίνει μια καπότα. Του την φοράω, με βάζει στα τέσσερα και μου χώνει ένα δάχτυλο από πίσω. Εγώ πόνεσα αλλά μου άρεσε. Ξαφνικά βγάζει το δάχτυλο και μου ακουμπάει τον πούτσο του αφού είχε βάλει κρέμα. Σιγά - σιγά μου τον έβαλε. Πόναγα αλλά μου άρεσε. Με γάμαγε κανένα τέταρτο. Πέρασα όμορφα εκείνο το βράδυ. Ήταν τέλειο!

(Copyright protected OW ref: 49712)