Στο γραφείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιώργος έχει πιάσει καινούργια δουλειά και έχει δίπλα του δυο γυναίκες συναδέλφους. Όταν αυτές ανακάλυψαν ότι τις παίρνει μάτι και καυλώνει, άρχισαν την αντεπίθεση…

Η ιστορία:

Καλησπέρα σε όλους. Η ιστορία που θα σας πω μου έτυχε πριν από μια βδομάδα. Άρχισα να δουλεύω σε ένα γραφείο στο δημόσιο εδώ και ένα μήνα περίπου με υπολογιστές. Δίπλα μου κάθονται δυο γυναίκες η μία είναι γυναικάρα και άλλη την λες καλή.. Την γυναικάρα την λένε Μαρία και την άλλη την λένε Σοφία.

Μια μέρα ήμασταν μόνο εγώ κι αυτές οι δύο, οι άλλοι όλοι είχανε άδεια. Η Σοφία εκείνη την ημέρα φορούσε ανοιχτό μπλουζάκι και φαινόταν τα υπέροχα βυζιά της. Η Μαρία φορούσε ένα παντελόνι άσπρο διαφανές και φαινόταν το στρινγκ το μαύρο. Εγώ φορούσα μια άσπρη φόρμα. Κάποια δόση κοιτούσα πολύ τα βυζιά την Σοφίας και άρχισα να καυλώνω. Η φόρμα μου άρχισε και φούντωνε. Η Μαρία καθόταν στα αριστερά μου και το κατάλαβε.. γιατί κοιτούσε όλη την ώρα στη φόρμα μου. Ξαφνικά με ρωτάει η Μαρία:

-    «Γιωργάκη, τι πάθαμε;»

-    «Τίποτα Μαρία…»

-    «Είσαι σίγουρος;» μου λέει και κάνει κίνηση και τον πιάνει.

Η Σοφία το βλέπει ότι με έπιασε η Μαρία και η Μαρία της λέει:

-    «Πιάσε να δεις…»

Μου πιάνει και η Σοφία την πούτσα μου. Εγώ είχα γίνει τούμπανο. Η Σοφία με κατέβασε τη φόρμα και το μποξεράκι. Όταν πετάχτηκε έξω η πούτσα μου, η Μαρία Φώναξε:

-    «Καλά, τι είναι αυτός ο πούτσος; Πολύ μεγάλος! 20cm και τέσσερα δάχτυλα χοντρός είναι!»

Τότε άρχισαν να μου παίρνουν πίπα μέχρι που τελείωσα στα πρόσωπά τους αλλά δεν με άφησαν να τις γαμήσω…

(Copyright protected OW ref: 49329)