Για το μουνί της μαμάς Σέβας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια παλιά του συμμαθήτρια έβαλε στο μάτι ο φίλος μας, τώρα πια που έγινε μαμά στα τριάντα της αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο σέξι όπως τότε…

Η ιστορία:

Η Σέβα στα νιάτα της ήταν ωραίο μουνί κοντούλα μαυρομάλλα ίσιο μαλλί, κλασική Ελληνίδα ασπρούλα. Σήμερα στα τριάντα της είναι μια σέξι κανονική Ελληνίδα μαμά δυο παιδιών.

Παρά τις δυο γέννες της είναι σε καλή κατάσταση τόσο που καυλώνουν ακόμα μαζί της οι παλιοί της συμμαθητές! Θυμάμαι τότε που την χουφτώναμε για τα μεγάλα της βυζιά και που της πιάναμε τον κώλο. Τώρα κάνει τη σοβαρή μαμά που όμως πάντα μας θυμίζει τη Σέβα που ξέραμε απ’ τα δεκαεννιά της... Σήμερα τριάντα, είναι ζουμερή όσο ποτέ. Τη γαμάει ο άντρας της βέβαια αλλά τελευταία φαίνεται την ψιλοβαριέται μετά από πέντε χρόνια γάμου. Την ξέσκισε κάνοντας της δυο παιδιά άλλωστε.

Τη φαντάζομαι να κάθεται στη λεκάνη της τουαλέτας της και να κατουράει περιεργαζόμενη το μουνάκι της που τώρα θα είναι μια μουνάρα.. ξεχειλωμένη αλλά σίγουρα με εκείνα τα μουνόχειλα που θυμάμαι ακόμα πιο ζουμερά και ξεχειλωμένα.

Μια μέρα που άφησε τα παιδιά σχολείο και πήγε μπακάλικο της ρίχτηκα και την κλείδωσα στην μικρή αποθήκη. Της έσκισα τα ρούχα και της τον κάρφωνα μέσα απ’ την κίτρινη κιλότα της εντρυφώντας στο μουνάκι που ήξερα όταν στο Λύκειο της το έγλειφα ως παρθένα τότε. Τώρα είναι όπως το περίμενα, ξεχειλωμένο αλλά εκείνο το ίδιο με τα υγρά του και τα μεγάλα ροζ μουνόχειλα.

Δεν αντιστάθηκε.. μόνο έκατσε και της τον έχωσα και στην κωλάρα της την κάτασπρη την κωλάρα την κωλάρα της μαμάς Σέβας πια. Απ’ ότι μου είπε στο αφτί ο αντρούλης τη πήρε από πίσω μόνο μια φορά - τον μαλάκα σκέφτηκα - και τον απόλαυσα περισσότερο. Όσο την γαμούσα στο κώλο της έσφιγγα με το μπράτσο-χέρι μου την κοιλίτσα και το μουνάκι ενώ εκείνη ζουλούσε τα βυζιά της που είχαν γίνει λευκά μαστάρια με καυλωμένες ρώγες.

Στο τέλος με παρακάλεσε να μην χύσω μέσα της και της περιέλουσα τις βυζάρες με καυτά χύσια ηδονισμένα. Μου έγλειψε μια φορά τον πούτσο, έχυσε και το μουνί της στο πάτωμα και αφού τη σκούπισα και τη φίλησα όπως παλιά, της έδωσα ένα φόρεμα απ’ το μπακάλικο και πήγε σπίτι στον άντρα και τα παιδιά της. Όταν την άφησα με το αμάξι φίλησε στην πόρτα του σπιτιού τον άντρα της σαν καλή πουτάνα με το χαμόγελο της προδοσίας ενώ δώσαμε υπόσχεση να ξαναβρεθούμε.

(Copyright protected OW ref: 50572)