Ανώμαλος πατέρας (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας πατέρας μυεί τον γιο του στο σαδομαζοχισμό και από τότε θα φτιάχνονται παρέα οι δυο τους.

Η ιστορία:

Είμαι ο Μάκης, 30 χρονών. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι από τότε που ήμουν δεκαπέντε χρονών. Την κηδεμονία την είχε αναλάβει η μητέρα μου και κάθε Σάββατο έμενα με τον πατέρα μου. Ένα βράδυ που ξύπνησα άκουσα αγκομαχητά από το δωμάτιο του πατέρα μου. Πήγα και ανοίγω λίγο την πόρτα… Είδα τον πατέρα μου να έχει δεμένα με σχοινί τα αρχίδια του και τον πούτσο του που ήταν τουλάχιστον 16 πόντους και είχε κρεμάσει βάρη γύρω στα οκτώ κιλά. Είχε χώσει και μια ράβδο στην πούτσα του και τραβούσε άγρια μαλακία.

Εγώ στο θέαμα καύλωσα και άρχισα να παίζω το καυλό μου (τότε 14 πόντους, σήμερα 17). Μου έκανε εντύπωση που είχε αναμμένα κεριά αλλά μου λύθηκε σύντομα η απορία, αφού έπαιρνε ένα -  και τα έσταζε στα αρχίδια και την πούτσα του μέχρι που τα κάλυψε τελείως. Μετά έπαιζε με τον κερωμένο πούτσο μέχρι που έσπασαν τα κεριά και έχυσε.

Εγώ συνέχισα το παίξιμο και έχυσα στο πάτωμα του διαδρόμου. Το πρωί ο πατέρας με ρώτησε άμα μου άρεσε το χθεσινό θέαμα λέγοντας μου ότι το κατάλαβε από τα ξεραμένα χύσια στο διάδρομο. Εγώ ξαφνιάστηκα και του απάντησα ότι ήταν πολύ καυλωτική η όλη φάση αλλά είχα απορία.. αν πονούσε. Μου απάντησε:

-    «Μπροστά στο αίσθημα της καύλας, δεν αισθάνεσαι τίποτα».

-    «Καλά και το καυλί σου δεν κάηκε;»

Σήμερα είναι λίγο κόκκινο αλλά μέχρι το βράδυ θα έχει συνέλθει που θα το ξανακερώσω. Εσύ θες να βλέπεις και να τραβάς μαλακία γιατί είσαι μικρός για κερώματα αλλά λίγο με την ράβδο μπορείς να γαμήσεις τον πούτσο σου. Είναι γαμάτη φάση.

Από τότε κάθε Σάββατο μέχρι τα είκοσι περνούσαμε απίστευτες φάσεις σαδομαζοχισμού με τον πατέρα μου. Σιγά - σιγά σήκωνα κι εγώ βάρη και κέρωνα το καυλί μου. Είχα γίνει εξπέρ στο είδος του σαδομαζοχισμού και στην όλη φάση. Σιγά  - σιγά έμπαιναν γκόμενες και φίλοι δικοί μου και του πατέρα μου.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 49013)