Εφηβικά σεξάκια με την κολλητή (λεσβιακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο κορίτσια έχουν αρχίσει να νιώθουν τις πρώτες καύλες και ξεκίνησαν να ψάχνουν την ηδονή μεταξύ τους…

Η ιστορία:

Είμαι η Μαρία και από μικρή είχα μια κολλητοί την Στέλλα. Όταν λέμε κολλητές, κολλητές. Ήμασταν όλη μέρα μαζί και πολλά βράδια κοιμόμασταν η μια στο σπίτι της άλλης. Όταν φτάσαμε στην ενηλικίωση, ήταν φυσικό να έχουμε καύλες και να θέλουμε να τις ικανοποιήσουμε, χωρίς όμως να θέλουμε ακόμα να ξεπαρθενιαστούμε.

Έτσι, ένα βράδυ ξεκινήσαμε απλά να χαϊδεύουμε η μια το μουνί της άλλης και περνώντας ο καιρός κάναμε κανονικά σεξ. Είχαμε ξυρίσει και τα μουνιά μας και τους κώλους μας και γλειφόμασταν όπου και όποτε μπορούσαμε.

Ένα μεσημέρι που ήμασταν σπίτι της μόνες, εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι και εκείνη ήταν ανάμεσα στα πόδια μου. Είχε τουρλώσει και το κωλαράκι της και με έγλειφε άγρια ενώ εγώ έχυνα συνέχεια. Κάποια στιγμή, το μάτι μου πέφτει στην πόρτα ακριβώς απέναντι που ήταν μισάνοιχτη και είδα τον αδελφό της να μας παίρνει μάτι. Αντί να πεταχτώ πάνω από την ντροπή, άρχισα να αναστενάζω πιο δυνατά και να μιλάω πρόστυχα στη Στέλλα.

-    «Αχ, καυλιάρα μου… Πως με γλείφεις έτσι! Αχ, γάμησε μου το μουνάκι με τη γλωσσίτσα σου. Πω πω! Τι γαμήσι είναι αυτό!»

Και εκείνη φτιαχνότανε και έλεγε:

-    «Ναι! Έτσι γαμιόμαστε εμείς! Δεν θέλουμε πούτσες!»

Και τότε έπεσε πάνω μου να με φιλήσει κι εγώ την γύρισα ανάσκελα να δει ο αδελφός της το μουνάκι της, ο οποίος είχε αρχίσει να τον παίζει. Ήταν αυτός που μετά από δυο χρόνια με ξεπαρθένιασε και μου έμαθε τα μυστικά του σεξ που σαν έφηβη δεν μπορούσα να ανακαλύψω με την κολλητή μου...

(Copyright protected OW ref: 48640)