Η φίλη της κοπέλας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν ο φίλος μας χώρισε με την κοπέλα του, δέχτηκε την πρόταση μιας φίλης της, πράγμα που δεν μετάνιωσε…

Η ιστορία:

Είμαι είκοσι χρονών και μόλις απολύθηκα από το στρατό. Τότε έβγαινα με την Μαρία, δεκαοκτώ χρονών και αρκετά εμφανίσιμη κοπέλα. Βγαίναμε πολύ συχνά σε μπαράκια, καφέ, σε διάφορα πάρτι, γενέθλια.. βασικά πηγαίναμε παντού και από αυτές τις εξόδους γνώρισα πολλές φίλες της Μαρίας. Επειδή όμως ήμουν κολλημένος μαζί της, δεν έδινα και πολύ σημασία στις φίλες της Μαρίας.

Μετά από λίγο καιρό για κάποιο λόγο χωρίσαμε με την Μαρία. Μετά από μια βδομάδα έρχεται ένα μήνυμα από μια κοπέλα που μου έλεγε ότι με ξέρει και ότι με έβλεπε όταν έβγαινα με την Μαρία και ξέρει ότι χώρισα με την Μαρία και μου λέει ότι της αρέσω πολύ. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε για λίγες μέρες. Μια μέρα αποφασίσαμε να βρεθούμε. Πήγα και την πήρα με το αυτοκίνητο μου από το σπίτι της. Μόλις την είδα τρελάθηκα. Απίστευτη γυναικάρα! Αν της Μενεγάκης της δίνεις 30-40 αυτής, Γεωργία το όνομα της, της δίνεις 80-90. Φωτομοντέλο!

Δεκαοκτώ χρονών, η Γεωργία. Την πήρα και πήγαμε στην παραλία. Μόλις σταμάτησα με πιάνει και με φιλάει στο στόμα. Μου λέει ότι έχει καιρό που με ονειρεύεται και με θέλει τρελά. Τότε τη φιλάω κι εγώ με πάθος άρχισα να της βγάζω τα ρούχα. Άρχισα να γλείφω τις ρώγες της κι αυτή τρελαινόταν από την καύλα. Μετά κατεβαίνω πιο κάτω και βλέπω κάτι εντυπωσιακό. Ένα μουνάκι πολύ γλυκό και πολύ περιποιημένο. Της έκανα ένα τρελό γλειφομούνι και μου τα πετούσε συνεχώς στο στόμα.

Άρχισε να με παρακαλάει να την ξεμουνιάσω. Της λέω ότι πρώτα πρέπει να με γευτεί και της τον βάζω στο στόμα. Με τσιμπούκωνε και κανένα πεντάλεπτο και της τα πετάω στο στόμα. Καθίσαμε λίγο και μετά της πιάνω το κεφάλι και της τον μπουκώνω πάλι. Με έγλειφε μέχρι να μου τον κάνει τούμπανο. Μετά της ανοίγω τα πόδια και της βάζω το πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλα και της τον χτυπάω πάνω.

Αυτή τότε μου λέει να προσέχω γιατί είναι παρθένα. Της τον βάζω σιγά - σιγά κι αυτή φώναζε από τον πόνο και μου λέει να σταματήσω. Εγώ συνέχισα και ξεκίνησα να την σφυροκοπάω πολύ γρήγορα. Αυτή χτυπιόταν σαν ζώο. Της λέω:

-    «Μωρό μου, τελειώνω…»

-    «Στο στόμα» μου λέει.

Της τον μπουκώνω στο στόμα κι αυτή τα πίνει όλα. Εκείνη την νύχτα πόναγε πολύ και δεν την ξαναγάμησα. Επί μια βδομάδα την ξεμούνιαζα κάθε νύχτα. Μέχρι σήμερα τα έχουμε και τρώει το γαμήσι της ζωής της…

(Copyright protected OW ref: 48973)