Παρτούζα στη θάλασσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Κώστας έχει πάει με τη γυναίκα του κι ένα ζευγάρι ακόμα στη θάλασσα. Εκεί τα πράγματα θα ξεφύγουν και μια παρτούζα βρίσκεται σε εξέλιξη… Αν δεν μπορεί η γυναίκα σου, ίσως είναι κάποια άλλη πρόθυμη…

Η ιστορία:

Η ιστορία μου έγινε το Σάββατο στη θάλασσα που κατασκηνώσαμε με ένα φιλικό ζευγάρι. Το βραδάκι, αφού ανάψαμε φωτιά και ψήσαμε, φάγαμε και ήπιαμε αρκετά και μετά καθίσαμε τα ζευγάρια δίπλα στη φωτιά αγκαλιασμένα με χάδια και φιλιά. Οι φίλοι μας άρχισαν να αναστενάζουν και ο Παναγιώτης χάιδευε το μουνί της Ράνιας ώσπου ξεκίνησαν να το κάνουν εκεί δίπλα μας.

Η Γιώτα, η γυναίκα μου, ήταν αδιάθετη και μόνο με χάιδεψε στον πούτσο και μου πήρε πίπα ώσπου έχυσα στο στόμα της. Τα παιδιά δεν είχαν τελειώσει ακόμα και σηκώθηκε και πήγε στη σκηνή να ξαπλώσει γιατί πονούσε πολύ κι εγώ μπήκα στη θάλασσα να ξεπλυθώ από τα χύσια. Τότε ήρθαν στο νερό και οι φίλοι μας. Με ρώτησαν αν θύμωσε η Γιώτα και τους εξήγησα λυπημένος.

Τότε ένιωσα το χέρι της Ράνιας κάτω από το νερό να μου χαϊδεύει τον πούτσο. Βγήκαμε από το νερό και καθίσαμε στη φωτιά με την Ράνια ανάμεσα μας. Τότε ο Παναγιώτης μου πήρε το χέρι και το έβαλε στον κώλο της γυναίκας του ενώ αυτός της χάιδευε το στήθος. Άρχισα να την φιλάω στο λαιμό και η γυναίκα έλιωνε από την ηδονή. Άνοιξε τα πόδια της για να φαίνεται το ξυρισμένο της μουνί και έχωσα το κεφάλι μου κάνοντας της γλειφομούνι. Αυτή πήρε τον πούτσο του Παναγιώτη στο στόμα και του χάιδευε τα αρχίδια ρίχνοντας κλεφτές ματιές και οι τρεις μας προς το μέρος που ήταν η γυναίκα μου.

Σε λίγο σηκώθηκε και έκατσε πάνω στον Παναγιώτη βυθίζοντας το παλαμάρι του στο μουνί της που είχα γλείψει προηγουμένως εγώ. Σηκώθηκα όρθιος και την τον έβαλα στο στόμα όπου τον κατάπιε όλον μέχρι τα αρχίδια. Ήταν πολύ έμπειρη σε αυτό και σε λίγο έχυσα στο λαιμό της ενώ αυτή ανεβοκατέβαινε στο καυλί του άντρα της μέχρι που έχυσε κι αυτός.

Καθίσαμε λίγο ξαπλωμένοι ανάσκελα διπλά - δίπλα και η Ράνια μας έπαιζε τις πούτσες και τις πίπωνε εναλλάξ μέχρι που ξανασηκώθηκαν και τώρα ήταν η σειρά της δικιάς μου πούτσας να μπει μέσα της. Αφού έκατσε πάνω μου, ο Παναγιώτης πήγε από πίσω και χώθηκε στον κώλο της και την σκίζαμε μαζί έως που έχυσε κι αυτή. Τα χύσια τους έτρεχαν πάνω μου και ξαναμπήκαμε στη θάλασσα να ξεπλυθούμε.

Μετά καθίσαμε στη φωτιά, συζητήσαμε λίγο, είπαμε να το ξανακάνουμε και πήγαμε για ύπνο. Η γυναίκα μου δεν κατάλαβε τίποτα και τώρα μιλάω με τα παιδιά πως να βάλουμε κι αυτή στην παρέα μας. Η ιστορία είναι αληθινή, ακόμα και τα ονόματα. Φιλιά σε όλους…

(Copyright protected OW ref: 48975)