Ο θείος (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Ντίνα ανακάλυψε ότι ο θείος του άντρα της την έπαιρνε μάτι κι αυτό την καύλωσε. Έτσι, αποφάσισε να του ριχτεί.

Η ιστορία:

Γεια σας.  Με λένε Ντίνα και είμαι 48 ετών,  1.74 και 63 κιλά, καστανόξανθη.  Είμαι παντρεμένη με τον Κώστα και σαν ζευγάρι τα πηγαίνουμε καλά.  Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια όταν ο σύζυγος μου, μου είπε ότι έρχεται από την Αμερική ένας θείος του που είχε πάρα πολλά χρόνια να έρθει…

Όταν έφτασε η μέρα ο πήγε στο αεροδρόμιο και τον πήρε.  Εγώ έμεινα σπίτι να κάνω δουλειές. Όταν ήρθαν ο σύζυγος μου, μου σύστησε το θείο του.

-    «Ντίνα, από δω ο Νίκος, ο θείος μου».  

Ήταν ένας κύριος γύρω στα εξήντα με λίγη κοιλίτσα αλλά αρκετά εμφανίσιμος. Με το που χαιρετηθήκαμε κάτι έγινε μεταξύ μας.. τα μάτια μας άστραψαν. Όλο το απόγευμα και το βράδυ δεν έπαιρνε ο ένας από τον άλλον τα μάτια του από πάνω μας.  Αυτό συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα. Το βράδυ, όταν πήγαμε για ύπνο, ήθελα σαν τρελή να με γαμήσει ο άντρας μου και έτσι άρχισα τα παιχνίδια. Δεν αντιστάθηκε καθόλου και άρχισε να με γαμάει. Εγώ φώναζα όσο μπορούσα πιο πολύ για να με ακούει ο θείος του.

Σε μια φάση που με είχε στημένη στα τέσσερα και με γαμούσε, είδα από την πόρτα που είχα αφήσει ανοιχτή το θείο να μας παίρνει μάτι. Καύλωσα ακόμα πιο πολύ.  Την άλλη μέρα και αφού έφυγε ο άντρας μου για τη δουλειά, φόρεσα ένα κοντό ρομπάκι που είχα και από μέσα τίποτα. Πήγα στην κουζίνα που ήταν ο θείος, του έφτιαξα καφέ και άρχισα να τον προκαλώ. Έτσι σε μια στιγμή που έσκυψα, του έδειξα την κωλάρα μου. Δεν άντεξε και ήρθε από πίσω μου.  

-    «Είσαι μουνάρα! Με έχεις τρελάνει Ντίνα! Σε θέλω…»

Κατεβάζει το σορτσάκι του και βγάζει την πουτσάρα του έξω. Γονατίζω και του κάνω τσιμπούκι. Με γυρίζει, ακουμπάω στο πάγκο και μπαίνει από πίσω μου. Θεέ μου! Τι ωραία ήταν! Μετά το βγάζει και μου το βάζει στο κώλο.

-    «Όχι. Πονάω!» του λέω.

-    «Σκάσε και πάρ’ τον!» μου λέει.

Πόνεσα αλλά μου άρεσε. Στο τέλος έχυσε πάνω στο κωλαράκι μου. Τον πήρα στο στόμα μου και τα κατάπια όλα.  Για τις υπόλοιπες δυο εβδομάδες που έμεινε με ξέσκισε κανονικότατα.  Φιλάκια.

(Copyright protected OW ref: 48678)