Εγώ και η μάνα μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μάνα και γιος ξεσπούν τις καύλες τους ο ένας στον άλλο…

Η ιστορία:

12 Απριλίου ήταν τα γενέθλια μου και έχουμε βγει εγώ η μάνα μου και η αδερφή μου για να κεράσω για τα γενέθλια μου. Παρεμπιπτόντως εγώ είμαι δεκαεννιά και η μάνα μου είναι κουκλάρα. Αν και σαράντα, είναι πολύ τέλεια!

Αφού περάσαμε ένα όμορφο βράδυ μετά από φαγητό και πολύ ποτό, πήγαμε όλοι σπίτι εγώ και η μάνα μου είχαμε μεθύσει η αδερφή μου όμως όχι γιατί το πρωί έπρεπε να πάει σχολείο. Στο σπίτι φτάσαμε κατά τις 6:30 πμ. Η αδερφή δεν προλάβαινε να κοιμηθεί και ετοιμάστηκε και έφυγε.

Αφού είχε ξαπλώσει η μάνα μου, εγώ είχα τέτοιες καύλες που άρχισα να βλέπω τσόντες και να τραβάω μαλακία και να χύνω σε ένα στρινγκάκι της που είχα. Αυτή σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και μπήκε στο δωμάτιο μου και με είδε που τράβαγα και εκείνη την ώρα μάλιστα έχυνα και έρχεται και μου βουτάει τον πούτσο και μου τον καθαρίζει από τα χύσια. Παρεμπιπτόντως η μάνα μου έχουν χωρίσει με τον πατέρα μου.

Εκείνο το βράδυ μας έμεινε αξέχαστο. Το κάναμε τέσσερις φορές. Έβαζα όλο μου τον πούτσο στο μουνάκι της και στο κωλαράκι και φώναζε σαν παρθένα. Από τότε κάθε φορά που έχω καύλες πάω και την ξεσκίζω κι αυτή δεν κάνει τίποτα.. κάθεται λες και την βιάζω!

(Copyright protected OW ref: 48604)