Πρώτη φορά στη δουλειά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Δημήτρης γνωρίζει έναν υπάλληλο στην οικογενειακή επιχείρηση και τον φαντασιώνεται ερωτικά, ώσπου μια μέρα εκείνος τον ξάφνιασε κλείνοντας του ραντεβού…

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Δημήτρη και είμαι δεκαεννιά χρονών. Δουλεύω σαν βοηθός σε μια οικογενειακή επιχείρηση. Εκεί γνώρισα τον Λευτέρη, ένα παιδί είκοσι περίπου χρονών και γίναμε αμέσως φίλοι. Εγώ δεν είμαι gay αλλά bi αλλά δεν έχω εμπειρία στη gay έρωτα. Τέλος πάντων, εκεί δουλεύαμε και μετά εγώ στο σπίτι τον φανταζόμουν να με γαμάει και να τον γαμάω.

Μια μέρα δουλεύαμε και μου δίνει διακριτικά ένα χαρτάκι που έλεγε: «Σε περιμένω στις πίσω αποθήκες μετά τη δουλειά». Εγώ περίμενα πως και πως. Μόλις τελειώσαμε πήγε πρώτα εκείνος και μετά από λίγο εγώ του λέω:

-    «Τι με θες;»

-    «Θα δεις θα δεις...» λέει και με πιάνει και με φιλάει.

Ξέχασα να σας πω ότι εγώ είμαι ψηλός, αδύνατος, με γυμνασμένο σώμα και εκείνος το ίδιο αλλά πιο γυμνασμένος και πιο δυνατός. Εγώ τραβήχτηκα πίσω γιατί ξαφνιάστηκα όμως με ξανατράβηξε και μου έβγαλε την μπλούζα και άρχισε να με φιλάει παντού. Μετά του έβγαλα κι εγώ την μπλούζα. Μου άρεσε και μας εξίταρε η αγωνία μην μας πέσουν οι εργάτες. Μετά κατέβηκε και μου έβγαλε την βερμούδα και το μποξεράκι και βγήκε η ψωλή μου 17 εκατοστά.

Μου πήρε μια τέλεια πίπα και μετά του έγλειψα την 20 εκατοστά πούτσα του. Μετά με γυρνάει, μου γλείφει την τρύπα και μου βάζει δυο δάχτυλα. Μετά μπήκε απότομα και με γάμαγε δυνατά.. πολύ δυνατά.

-    «Έτσι μωρή καριόλα! Θα σου γαμήσω τον κώλο!»

-    «Ναι άντρα μου, γάμα με δυνατά!»

Και όλο και βογκούσα και μου βάζει την κάλτσα του να μην μας ακούσουν. Με γάμαγε περίπου δεκαπέντε λεπτά. Μετά βγήκε και μου έχυσε στην μούρη. Τα έγλειψα όλα. Ήταν πικρά αλλά πολύ ωραία. Μετά γυρνάει σκύβει και μου είπε να τον γαμήσω δυνατά αλλά προσεκτικά γιατί είναι παρθένος. Μετά έβγαλα μια καπότα και την έβαλα. Του έχωσα και ένα δάχτυλο και μπήκα μέσα του. Τον γαμούσα σιγά - σιγά κι αυτός βογκούσε.

Μετά άρχισα να τον γαμάω άγρια και ξαφνικά είδα αίμα. Συνέχισα και έχυσα μέσα του. Μετά μου πήρε άλλη μια πίπα. Δώσαμε ένα γλωσσόφιλο, ντυθήκαμε και φύγαμε. Μετά τα φτιάξαμε και από τότε γαμιόμαστε συνέχεια και παντού.

(Copyright protected OW ref: 48286)