Ο ταξιτζής (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας τρελάθηκε με τον βαρβάτο ταξιτζή κι αποφάσισε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η ιστορία:

Χθες βράδυ είχα μια τρελή περιπέτεια με έναν ταξιτζή από το κέντρο. Εγώ έχω σχέσεις με κοπέλες αλλά μου αρέσει και η οπίσθια οδός και δε λέω εύκολα όχι αν τύχει καμιά πούτσα. Έτσι λοιπόν κατά τις δυο που γυρνούσα μπαίνω σ’ ένα ταξί που το είχε ένας τύπος τελείως λαϊκός από αυτούς με τη χρυσή καδένα και την κοιλάρα που μόλις με είδε έτσι ωραίο αγοράκι γέλασε και ευχαριστιόταν λες και έβλεπε την πιο ωραία γκόμενα του κόσμου. Εμένα βέβαια με καύλωνε τρελά αυτό και δεν άργησαν τα πράματα να γίνουν πιο διαχυτικά.

Αρχίσαμε τη συζήτηση για τις γυναίκες για τα παιδιά και όλα αυτά αλλά ο μάγκας μόνιμα έπιανε την πούτσα του και γέλαγε. Έτσι λοιπόν όταν φτάσαμε εγώ μην έχοντας τίποτα να χάσω τον κάλεσα σπίτι για ένα ποτό. Κάθισα δίπλα του βάζοντας ένα ουίσκι και τουρλώνοντας λίγο τον κωλαράκο μου με νόημα. Έπειτα βέβαια από κάνα δυο μπηχτές με πιάνει απότομα και αρχίζει να χαϊδεύει τα βυζάκια και το καυλί μου. Το ίδιο λοιπόν κι εγώ. Έσκυψα ωραία - ωραία στα τέσσερα και κατεβάζοντας το βρακάκι μου του τούρλωνα τον κώλο μου γλείφοντας την τεράστια λαϊκά μαύρη καυλάρα του, τον έκανα να μου χύσει το στόμα σε δευτερόλεπτα.

-    «Γύρνα τώρα να δεις τι θα σου κάνω…» μου λέει.

Ομολογώ ότι ήταν έμπειρος κωλομπαράς. Δε σταμάτησε στιγμή να με γαμάει και είχε κάνει τον κώλο μου η ανοίξει τόσο τέλεια. Τον παρακάλεσα μόλις έχυσε να κάτσει μαζί μου όλο το βράδυ και να μου κάνει ότι γουστάρει, και είχε μεγάλη έμπνευση με την τρύπα μου. Με γάμησε ξανά και ξανά και μετά έκανε τεστ της τρύπας μου πόσο πολύ ανοίγει. Μου δοκίμασε όλους τους δονητές μου, ένα - έναν και μετά από ένα δυνατό fisting σιγά - σιγά προσπαθούσε και με δυο δονητές.

Ο κώλος μου πόναγε αφόρητα αλλά τόσο γλυκά που του ζήτησα να με γαμήσει μια τελευταία φορά βάζοντας μαζί και ένα δονητή. Ήταν ατέλειωτη καύλα! Έπινα το σπέρμα τόσο άνετα καυλωμένος και γαμημένος από έναν πραγματικό κωλομπαρά. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ! Αν διαβάζεις αυτή την ιστορία και αν σε ξαναφέρει ο δρόμος, χτύπα ξανά την πόρτα.

(Copyright protected OW ref: 48170)