Τον έφαγα πάλι (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μετά από αρκετό καιρό ο φίλος μας θέλησε να γευτεί πάλι την χαρά της πίσω πόρτας και αποφάσισε να συναντηθεί με κάποιον που είχε ξαναπάει παλαιότερα.

Η ιστορία:

Είμαι αμφισεξουαλικός, ενεργοπαθητικός, ωραίος άντρας και πάω με γυναίκες αλλά ορισμένες φορές γουστάρω να γαμιέμαι με άντρες. Έτσι είχα να πάω τρία χρόνια με κάποιον και άρχισα να το ζητάω ξανά. Βρήκα κάποιον κι αποφάσισα μετά από πολλά μηνύματα να συναντηθώ μαζί του. Μόλις μπήκα στο σπίτι του ήταν ολόγυμνος στον καναπέ με την πούτσα του καυλωμένη. Είχα πάει μαζί του παλιά και έτσι δεν είχα πολλές αναστολές. Γονάτισα μπροστά του και άρχισα να τσιμπουκώνω την μεγάλη πούτσα του. Μου αρέσει να την βάζω όλη στο στόμα μου μέχρι τα αρχίδια και να πνίγομαι.

Αφού την ρούφηξα καλά και έγινε τεράστια, του φόρεσα καπότα και ανέβηκα πάνω του και άρχισα να την τρίβω στην τρύπα μου. Τρελή καύλα! Του ζήτησα να μου ανοίξει τα κωλομάγουλα και άρχισα να κάθομαι πάνω του και να τον νιώθω να μου ανοίγει σιγά - σιγά την κωλοτρυπίδα μου. Όταν άρχισα να την συνηθίζω κάθισα καλά στην ψώλα του και ένιωθα να ανοίγει η τρύπα μου υπερβολικά. Την πήρα όλη μέσα μου και κάθισα μέχρι να ακουμπήσουν τα αρχίδια μου στα δικά του.

Άρχισα να κουνιέμαι κυκλικά πάνω του και με άνοιγε ενώ του ζήτησα να μου δαγκώσει τις ρώγες μου. Με πιπιλούσε και μου τις δάγκωνε με πολλή δύναμη αλλά έχοντας την πούτσα του μέσα μου καύλωνα παραπάνω. Μετά άρχισε να κουνιέται κι αυτός και με χτύπαγε βαθιά μέσα μου που νόμιζα ότι θα μου φύγουν όλα. Μου χτυπούσε την κωλάρα ενώ μου δάγκωνε τις ρώγες και δεν άντεξα και άρχισα να χύνω πάνω του.

Βγήκε από μέσα μου, πήρε λίγα από τα χύσια μου και μου τα άλειψε στον κώλο και μετά μου ζήτησε να ρουφήξω τα χύσια μου από πάνω του. Ενώ το έκανα λίγο απρόθυμα άρχισε να μου χύνει την μούρη και συνέχισα να ρουφάω τα χύσια μου και τα δικά του. Μετά από αρκετή ώρα και αφού κάναμε τσιγάρο, συνεχίσαμε με διαφορετικούς ρόλους αλλά αυτό σε άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 48118)