Με τη φίλη μου τη μαμά της και τη γιαγιά της (αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο γαμιάς της γειτονιάς πρωταγωνιστεί σε αυτή την ιστορία. Θα ξεσκίσει κόρη, μάνα και γιαγιά και όχι μόνο…! Ευτυχώς η ιστορία είναι μικρού μήκους αλλιώς θα είχε πηδήξει όλη τη γειτονιά!

Η ιστορία:

Μια μέρα πήγα στο σπίτι της φίλης μου να την πάρω να πάμε για καφέ. Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε η μαμά της. Μπήκα στο σαλόνι και κάθισα στον καναπέ. Η φίλη μου έλειπε αλλά είχε πει στη μαμά της να την περιμένω. Η μαμά της είναι μια 48άρα χήρα με πλούσια χαρίσματα.

Ήρθε και η γιαγιά της, 67 χρονών, καλοστεκούμενη για την ηλικία της και μου λέει ότι της είπε η εγγονή της να τους κρατήσω συντροφιά μέχρι να γυρίσει. Έκανε πολύ ζέστη και το κλιματιστικό είχε χαλάσει. Άπλωσε τα χέρια η γιαγιά και άρχισε να με γδύνει. Έμεινα τελείως γυμνός και μαλάκας. Έγδυσε και την κόρη της, την άφησε μόνο με το στρινγκάκι της. Ανοίγει η γιαγιά τη ρόμπα της και τι να δω; Φορούσε στραπόν! Το καυλί μου έγινε τεράστιο! 23 πόντους το έχω.

Η μαμά της έσκισε το στρινγκ και πετάχτηκε μια τεράστια κλειτορίδα 5 πόντους περίπου. Η γιαγιά άρπαξε το καυλί μου και το έβαλε στο στόμα της κι εγώ πίπωνα την κλειτορίδα της κόρης της. Σκέτη καύλα! Έχυσα τη γιαγιά στο στόμα και τα έβαλε όλα στην κωλοτρυπίδα μου με τη γλώσσα.. τα έσπρωχνε μέσα η κόρη της. Ήρθε από πίσω μου και μου έχωσε την κλειτορίδα στον κώλο. Έχυνα συνεχώς και η γιαγιά τα έπινε.

Αλλάξαμε στάση.. με γαμούσε η γιαγιά με το 15άποντο στραπόν κι εγώ γαμούσα την κόρη της. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η φίλη μου. Γδύνεται και αρχίζει να ρουφάει την κλειτορίδα της μάνας της. Το τι έγινε όλο το βράδυ δεν περιγράφεται! Το αποτέλεσμα ήταν μάνα και κόρη να γκαστρωθούν κι εγώ να περιμένω να γίνω πατέρας την ίδια μέρα από μάνα και κόρη. Τώρα που είναι στο μήνα τους δεν τις γαμάω, γαμιέμαι με τη γιαγιά κι αυτές χαϊδεύονται μόνο και γαμάνε εμένα και τη γιαγιά με τα στραπόν τους. Είναι από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου.

(Copyright protected OW ref: 48117)