Πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Βαγγέλης προσπαθεί να βρει ένα ήσυχο μέρος όπου θα πήγαινε με την κοπέλα του για να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά, ώσπου λείπει μια μέρα η γιαγιά από το σπίτι κι εκείνος έχει τα κλειδιά…

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι ο Βαγγέλης. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι η πρώτη φορά που έκανα σεξ με γυναίκα. Αυτό έγινε όταν ήμουν αρκετά μικρός. Μένω σε ένα προάστιο της Θεσσαλονίκης μαζί με τους γονείς μου και όταν ήθελα να βγω το βράδυ πήγαινα και κοιμόμουνα στην γιαγιά στο κέντρο. Ακόμα και όταν η γιαγιά μου ήταν εκτός, εγώ είχα κλειδιά και πήγαινα και κοιμόμουνα εκεί.

Εκείνη την εποχή τα είχα με μια κοπέλα την Ιωάννα (κοντούλα αλλά με πολύ βυζί και κώλο). Μετά από ένα μήνα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε, αλλά δεν ξέραμε που θα μπορούσαμε να κάνουμε σεξ για πρώτη φορά. Όμως όταν η γιαγιά μου έφυγε για το εξοχικό της τον Αύγουστο, αποφασίσαμε να πάμε στο σπίτι της γιαγιάς μου. Έτσι άρχισαν όλα…

Εκείνη την ημέρα είχα πάει από ώρα εκεί. Είχα πάρει προφυλακτικά και ένα λιπαντικό και την περίμενα να έρθει. Μετά από μια ώρα χτυπάει το κουδούνι. Πάω να ανοίξω και εκείνη όρμησε επάνω μου και άρχισε να με φιλάει και ταυτόχρονα να με γδύνει. Εγώ προσπαθούσα να την καθοδηγήσω στο δωμάτιο και φτάσαμε με τα εσώρουχα στο κρεβάτι.

Την έριξα στο κρεβάτι και σιγά - σιγά άρχισα να της κατεβάζω το κιλοτάκι. Έπειτα άρχισα να γλείφω το μουνάκι της και να πίνω τους χυμούς που όλο έβγαζε. Εκείνη όλη την ώρα έβγαζε κραυγές ηδονής. Όταν πήγαινε να τελειώσει σταματάω, φοράω το προφυλακτικό και βάζω λίγο λιπαντικό στο μουνάκι της. Σιγά - σιγά άρχισα να μπαίνω μέσα της και να την γαμάω.  Αυτή φώναζε:

-    «Ναι! Γάμα με! Γάμα με!»

Μετά από ένα τέταρτο σκληρού γαμησιού χύσαμε μαζί και αδύναμοι κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Την επόμενη ημέρα με ξύπνησε με μια πίπα και κάναμε σεξ όλη την ημέρα.

(Copyright protected OW ref: 47867)