Η ευχάριστη έκπληξη του Ιουλίου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μόλις έφυγε ο άντρας της Ντόρας, ο φίλος μας την πήγε σε μια απόμερη παραλία για να την ξεσκίσει με την ησυχία του…

Η ιστορία:

Η συνέχεια με την Ντόρα ήταν υπέροχη. Προχτές ο άντρας της Ντόρας έφυγε για την Αθήνα και η αδερφή της Ιφιγένεια είχε πάει με την κόρη της επίσκεψη σε μια φίλη της. Αποφασίζω να εκμεταλλευτώ τη χρυσή αυτή ευκαιρία. Ξέροντας ότι είναι μόνη στο σπίτι χτυπάω το κουδούνι. Αυτή μου ανοίγει φορώντας μόνο το μαγιό της. Οι βυζάρες της ξεχείλιζαν. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από αυτές.

-    «Δεν πιστεύω να σε είδε κανένας;»

-    «Προσέχω γυναικάρα μου. Άλλωστε τέτοια ώρα (τρεις το μεσημέρι) οι μισοί κοιμούνται και οι υπόλοιποι βρίσκονται στις παραλίες. Θέλεις να πάμε για μπάνιο;» της προτείνω.

-    «Πετράκη, πολύ θα το ήθελα μα… ξέρεις…»

-    «Κατάλαβα. Έχω όμως την ιδανική λύση για την περίπτωση μας».

-     «Δηλαδή;»

-    «Μια ερημική παραλία είκοσι λεπτά από εδώ. Εκεί δε θα μας ενοχλήσει κανένας. Μέχρι topless μπορείς να κάνεις».

-    «Εκεί τα πας τα γκομενάκια ρε μικρέ καυλιάρη;»

-    «Φύγαμε;»

-    «Πάμε μωρό μου».

Φτάνοντας εκεί καθόμαστε πίσω από μία βάρκα, για το φόβο των Ιουδαίων, αν και δεν υπήρχε κανείς. Η Ντόρα ξεθαρρεύει και απελευθερώνει τις βυζάρες της. Τη φιλάω στο στόμα.

-    «Μη βιάζεσαι μωρό μου…» μου λέει και μου δίνει το λάδι.

Εγώ αλείφω τις βυζάρες, τα μπούτια και την κοιλιά της. Στη συνέχεια παραμερίζοντας ελαφρά το μαγιό, της βάζω το λαδωμένο μου δάχτυλο στην ξυρισμένη της μουνάρα. Εκείνη την ώρα καυλωμένη μου πιάνει την ψωλή και μου λέει:

-    «Τη θέλω στο στόμα τώρα!»

Κατεβαίνει και μου κάνει τέτοιο πίπωμα. Έχασα την μπάλα. Κόντεψα να λιποθυμήσω. Τον πήρε όλο μέχρι τη ρίζα. Στη συνέχεια γυρίζει στα τέσσερα κι αρχίζω να την σφυροκοπάω με δύναμη, χτυπώντας ταυτόχρονα δυνατά σκαμπίλια στα τροφαντά της κωλομέρια. Τα είχα κατακοκκινίσει.

-    «Δώσε μου το μουνί στο χέρι ψωλαρά μου! Σκίσε με ρε καυλιάρη!»

Όσο άκουγα τέτοια τόσο πιο δυνατά έμπαινα. Μετά από δεκαπέντε λεπτά έχυσα.

-    «Θέλω κι άλλο…» ακούστηκε η ναζιάρικη φωνή της.

-    «Καλά, ο παλιομαλάκας ο άντρας συνέχεια απότιστη σε αφήνει;» τη ρωτάω με θράσος.

Κάνει πως δεν ακούει κι αρχίζει να μου χαϊδεύει το μαντζαφλάρι. Εγώ ξαναβάζω δάχτυλο, αυτή τη φορά στη σούφρα της. Ακολουθεί δεύτερος γύρος, αυτή τη φορά από τον κώλο, που κράτησε περισσότερο. Θα υπήρχε και τρίτος, όμως ο θόρυβος ενός αυτοκινήτου προς το μέρος μας, μας σταμάτησε. Μπήκαμε γρήγορα στη θάλασσα έχοντας φορέσει τα μαγιό μας και μετά από δέκα λεπτά φύγαμε. Ήταν μια καταπληκτική μέρα.

(Copyright protected OW ref: 47866)