Η γυναίκα μου είναι τρελό πουτανάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η γυναίκα του Στάθη είναι μια πολύ σοβαρή καθηγήτρια και με τίποτα δεν φανταζόταν ότι κάποια στιγμή θα εξελισσόταν σε μεγάλη πουτάνα…

Η ιστορία:

Με λένε Στάθη. Η ιστορία έχει να κάνει με την γυναίκα μου. Η Αντωνία είναι μελαχρινή με μεγάλο βυζί και ωραίο κώλο. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είναι μια πολύ ήσυχη και σοβαρή γυναίκα και μάλιστα είναι καθηγήτρια σε σχολείο. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει αρχίσει και γίνεται σιγά - σιγά τρελό πουτανάκι. Ξέχασα να πω ότι είναι 29 χρονών.

Ποτέ δεν προκαλούσε με την εμφάνιση της αν και έχει πολύ ωραίο κορμί. Σιγά - σιγά λοιπόν έχει αρχίσει να ντύνεται αν όχι σέξι, αρκετά προκλητικά. Κάτι διάφανα φορέματα, με το στρινγκ να φαίνεται ξεκάθαρα, κάτι χωρίς σουτιέν σε εξόδους. Κάτι που ούτε για πλάκα δεν έκανε. Δεν την είχα συνηθίσει έτσι. Αλλά μου αρέσει πολύ. Μέχρι και στο σχολείο σίγουρα οι μαθητές της θα παίζουν μαλακία για την γυναικούλα μου.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν τις προάλλες που πήγαμε για μπάνιο. Έβγαλε το παρεό και τι να δω; Μου εμφανίστηκε με μια τεράστια έκπληξη. Για πρώτη φορά έβαλε στρινγκ. Της το είχα προτείνει κάποτε και ούτε που το συζήτησε.

-    «Τι είναι αυτό ρε Αντωνία;» της λέω.

-    «Αυτό που γούσταρες καιρό αγάπη μου…» λέει.

Αν και ντράπηκα που βγήκε με στρινγκ, η καύλα μου δε λέγεται. Άναψα!

-    «Με καύλωσες πουτανάκι μου!» της λέω.

Ενώ έχω αρχίσει να βλέπω τους τριγύρω να την καρφώνουν.  

-    «Γι’ αυτό το έκανα» μου λέει.

-    «Αν σε δει κανένας;» της λέω.

-    «Δεν με νοιάζει» μου λέει.

Καθίσαμε μέχρι το βράδυ στην παραλία και πλέον είχε πετάξει και τις βυζάρες έξω.  Όταν έφυγαν όλοι και άδειασε η παραλία πλέον, την είχα στήσει στα τέσσερα και την έσκιζα κανονικά, πάνω στην άμμο. Βέβαια αντιλήφθηκα κάτι ματάκηδες αλλά ήμασταν απελευθερωμένοι τελείως. Αφού οι ανάσα μου και τα βογκητά της ακούγονταν αρκετά από το δυνατό γαμήσι που έτρωγε. Ήταν κάτι το απίστευτο που βέβαια συνεχίζεται γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η γυναικούλα μου η αγαπημένη, η σοβαρή, η μετρημένη, η γυναίκα που την θαυμάζει ο κόσμος εξελισσόταν όταν ήθελε σε μεγάλη πουτάνα!

(Copyright protected OW ref: 47827)