Γαμήθηκα με τον άνδρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η ερωτική ζωή της Μαρίας με τον άντρα της έχει πάρει τα κάτω της και έχουν αραιώσει οι ερωτικές τους επαφές. Έτσι θα πάρει την πρωτοβουλία να πάρει δραστικά μέτρα.

Η ιστορία:

Καλησπέρα. Είμαι η Μαρία, πενήντα τεσσάρων ετών. Έγινε κάτι που περίμενα από χρόνια πολλά.

Με τον άνδρα μου είμαστε είκοσι έξι χρόνια παντρεμένοι και έχουμε δυο γιους, ο ένας είκοσι πέντε ετών, ο άλλος είκοσι και ο άνδρας μου είναι πενήντα ενός ετών. Η ερωτική μας ζωή δεν ήταν και τόσο στα φαν της, αφού έρωτα κάναμε σχεδόν μια φορά το μήνα και αν το κάναμε. Άρχισα να νομίζω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έπρεπε να κάνω την αρχή εγώ.

Πήγα στο συρτάρι με τα βρακιά μου να δω τι ταιριάζει και τι όχι. Σκέφτηκα κάτι.. να πετάξω τα κανονικά βρακιά και να πάρω στρινγκάκια κι αυτό έκανα. Ήθελα σήμερα ειδικά να πηδηχτώ με τον άνδρα μου. Ντύθηκα σαν δεκαοχτάχρονη. Τα παιδιά έφυγαν, πήγαν για καφέ με τις γκόμενες τους και θα αργούσαν να έρθουν. Κάθομαι με τον άνδρα μου στην κρεβατοκάμαρα ξαπλωμένοι και οι δυο. Να πω εδώ ότι έχω κώλο πεταχτό, λίγο μεγάλο και βυζιά σαν πεπόνι. Φορούσα λοιπό νυχτικό και από μέσα στρινγκάκι μοβ.

-    «Τι κάνει ο άνδρας μου;» του λέω αγγίζοντας την πούτσα του.

-    «Εδώ.. κουρασμένος είμαι» μου είπε.

Του κατεβάζω το σλιπ και του λέω:

-    «Ξέρεις τι θέλω…;»

-    «Τι θες;» μου λέει. «Πήδημα; Δεν μπορώ σήμερα».

-    «Πόσο καιρό έχουμε να πηδηχτούμε;» του λέω. «Θέλω να κάνουμε έρωτα. Δεν σου ζήτησα κάτι κακό…»

-    «Καλά, έχεις δίκιο. Κλείσε την πόρτα» μου λέει.

Σηκώθηκα και πήγα κι έκλεισα την πόρτα και του λέω:

-    «Τώρα πήδημα».

Πηγαίνω και πέφτω στο κρεβάτι. Αρχίζουμε να φιλιόμαστε και μου βγάζει το νυχτικό. Αρχίζει να με φιλάει και μετά με γυρίζει πίσω - πίσω, μου βγάζει το στρινγκάκι και το κάναμε μόνο σε μια στάση.. μπρούμυτα. Μπήκε πάνω μου και με πηδούσε με μανία στον κώλο μου. Παλιά το κάναμε αλλιώς.. άνοιγα τα πόδια, με πηδούσε στο μουνί και μετά έμπαινα από πάνω του και έτσι τελειώναμε. Τώρα κάθε μέρα έτσι με πηδάει.. μπαίνει από πάνω μου μπρούμυτα και με πηδάει έτσι με μανία στον κώλο μου. Με πηδάει κάθε πρωί και μεσημέρι, το βράδυ δουλεύει.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν του πήρα πίπα και όταν μια μέρα του είπα ότι θέλω να του κάνω τσιμπούκι μου είπε δεν θέλει και ότι δεν είναι ωραίο. Μια μέρα που νύσταζε όταν πήγε στο κρεβάτι να κοιμηθεί, του βγάζω το σλιπ δίχως να το καταλάβει, έκλεισα την πόρτα και έτσι του πήρα τσιμπούκι, μόνο για μισή ώρα.

Σχόλια περιμένω. Δεν σας λέω αν θα υπάρξει επόμενη.

(Copyright protected OW ref: 47587)