Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Κώστας θα αιφνιδιαστεί όταν ο πατέρας του θα του πέσει στο μπάνιο αλλά δεν θα πει όχι στην πρόταση που θα του κάνει…

Η ιστορία:

Ήμουν αρκετά μικρός όταν συνέβη η ιστορία. Ήταν Σάββατο.. Αύγουστος και ως συνήθως δεν θα έβγαινα. Η μάνα μου θα έλειπε μέχρι την Δευτέρα επειδή θα πήγαινε με μια φίλη της διακοπές. Μου είχε πει αν θέλω να πάω μαζί τους αλλά αρνήθηκα. Έτσι θα καθόμουν με τον πατέρα μου, έναν 45άρη με μεγάλες πλάτες, τριχωτό στήθος, την πιο σέξι, μεγάλη και τριχωτή κοιλάρα και ένα χοντρό πούτσο 18cm.

Είχα μπει για μπάνιο για να δροσιστώ και άρχισα να χώνω δάχτυλα στον κώλο μου. Τότε άκουσα την πόρτα να ανοίγει και τον πατέρα μου να μπαίνει στην μπανιέρα μαζί μου. Μου είπε ότι με έβλεπε από την κλειδαρότρυπα και ότι ήθελε να με γαμήσει. Στην αρχή το έπαιξα ότι δεν θέλω, αλλά δέχτηκα όταν μου είπε ότι μετά θα με άφηνε να τον γαμήσω κι εγώ. Φυσικά τα έχασα όταν μου το είπε και μου εξομολογήθηκε ότι είναι bi.

Έσκυψα τότε και έχωσα όλο τον πούτσο του στο στόμα μου. Όταν έχυσε με πήρε στην αγκαλιά του και με φίλησε ανακατεύοντας τα χύσια που έχυσε στο στόμα μου με τα σάλια μας. Μόλις τελείωσε το πιο καυλιάρικο φιλί της ζωής μου, έσκυψε και έχωσε τον 16ποντο τότε πούτσο μου (τώρα είναι 23) στο καυλιάρικο στόμα του. Έχυσα κι εγώ στο στόμα του και με τα χύσια στο στόμα του άρχισε κι έγλειφε την κωλοτρυπίδα μου.

Μετά από πέντε λεπτά περίπου άρχισε και μου έκανε πινελάκι. Σιγά - σιγά άρχισε και έχωνε την ψωλή του μέσα μου. Με γαμούσε παθιασμένα επί είκοσι λεπτά μέχρι που ένιωσα ένα ζεστό ποτάμι να ρέει μέσα μου. Μόλις βγήκε από μέσα μου, μου λέει πως ήρθε η σειρά μου να τον ανοίξω όπως εγώ ήθελα. Έτσι τον έβαλα να στηθεί στα τέσσερα και με μια απότομη κίνηση του τον έχωσα απότομα και εκείνος βόγκαγε. Άρχισα και τον έβριζα και τον ξεφτίλιζα και εκείνος μου έλεγε μόνο πόσο περήφανος ήταν που με είχε γιο.

Όταν έχυσα φιληθήκαμε και αποκοιμηθήκαμε έτσι μαζί αγκαλιά. Μετά από κανένα μήνα ζήτησε διαζύγιο από την μάνα μου κι εγώ πήγα να μείνω μαζί του. Τώρα εγώ είμαι δεκαεννιά, ζούμε ακόμη μαζί, μα από τότε δεν με έχει ξαναγαμήσει.

(Copyright protected OW ref: 47036)