Το sex tape της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν λείπει η γυναίκα του εκείνος ανακαλύπτει ένα βίντεο με ένα παλιό της γκόμενο. Η περιέργεια να το δει τον έκανε να ανακαλύψει το πόσο καυλιάρα γυναίκα έχει…

Η ιστορία:

Πριν καμιά δεκαριά μέρες και ενώ είμαι μόνος στο σπίτι το καλοκαίρι (δουλειά και η γυναίκα διακοπές με τα παιδιά), ψάχνοντας κάτι, βρίσκω στα πράγματα της γυναίκας μου μια βιντεοκασέτα. Αφού την μετέτρεψα σε dvd στο κοντινό φωτογραφείο, κάθομαι να το δω. Ήταν βίντεο από διακοπές της γυναίκας μου στη Σύρο πριν αρκετά χρόνια με έναν παλιό της γκόμενο.

Το πρώτο μισάωρο ήταν το κλασσικό βίντεο διακοπών, παραλίες, εκδρομές, κλπ. Η γυναίκα μου βέβαια στο μπάνιο πάντα γυμνή όπως κάνουμε και τώρα. Εδώ να πω ότι η γυναίκα μου είναι ψηλή, καστανόξανθη με ωραίο βυζί και σφιχτό και τουρλωτό κώλο. Στη συνέχεια του βίντεο όμως, τα πράγματα άλλαζαν. Στην επόμενη σκηνή, η γυναίκα μου είναι γυμνή, δίπλα στην πισίνα του σπιτιού που έμεναν, και κάνει ηλιοθεραπεία. Εμφανίζεται ο γκόμενος γυμνός κι αυτός με το καυλί όρθιο (τουλάχιστον 20 πόντοι) και αρχίζει να την φιλάει και να την χαϊδεύει παντού. Της ανοίγει τα πόδια και αρχίζει ένα γλειφομούνι διαρκείας μέχρι που εκείνη έχυσε φωνάζοντας και σπαρταρώντας στην ξαπλώστρα.

Ο τύπος σηκώνεται και αμέσως της χώνει το καυλί του στο στόμα της. Εκείνη το ρουφούσε με πάθος, όλο μέχρι το λαρύγγι και έγλειφε τα αρχίδια του. Κάποια στιγμή την ξάπλωσε ανάσκελα και της γαμούσε το στόμα με δύναμη. Βγάζει το καυλί του από το στόμα και της το καρφώνει στο μουνί. Την γαμούσε γρήγορα για αρκετή ώρα ενώ εκείνη είχε τυλιγμένα τα πόδια της γύρω από την μέση του και βογκούσε δυνατά. Μετά την στήνει στα τέσσερα και συνεχίζει να της γαμάει το μουνί με δύναμη, ρίχνοντας της χαστούκια στα κωλομέρια και τραβώντας της τα μαλλιά. Εκείνη βογκούσε και του έλεγε:

-    «Πιο δυνατά! Σκίσε με!»

Κάποια στιγμή ο τύπος βγαίνει, την γυρνάει ανάσκελα και την χύνει στα βυζιά με τεράστια ποσότητα σπέρματος. Το βίντεο συνεχίζεται πάλι τουριστικά αλλά προς το τέλος νέα σκηνή, σε ερημική παραλία αυτή τη φορά, όπου η γυναίκα αφού πρώτα τον πιπώνει, κάθεται στο καυλί του και κουνιέται σαν τρελή. Στο τέλος την γυρνάει στα πλάγια και της ανοίγει μεγαλοπρεπώς την κωλοτρυπίδα, ενώ αυτή ουρλιάζει και τελικά χύνει στον κώλο της. Εννοείται ότι τον έπαιξα τρελά, όπως το ίδιο φαντάζομαι έκανε και ο φωτογράφος.

(Copyright protected OW ref: 47080)