Παρτουζιάρα καθηγήτρια σε ακριτικό νησί (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Άλλη μια παρτούζα θα κάνουν δυο φίλοι με την καθηγήτρια, αυτή τη φορά σε παραλία…

Η ιστορία:

Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μέρος τι Φένια την παρτουζώσαμε πολύ δυνατά εκείνο το βράδυ στο μπαρ. Έφυγε το πρωί τρεκλίζοντας από την κούραση, αλλά καλογαμημένη και χορτασμένη πούτσο. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η φάση μαθεύτηκε στο νησί και όπως καταλαβαίνετε όλοι έψαχναν τρόπο να πηδήξουν τη Φένια. Ο γιατρός του νησιού, που συμμετείχε κι αυτός στο γαμήσι στο μπαρ, μου λέει μια μέρα:

-    «Έχω κανονίσει να πάμε για μπανάκι με την Φένια. Είσαι;»

Φυσικά και δέχτηκα. Πήγαμε σε μια μικρή και τελείως απομονωμένη παραλία όπου ήμασταν οι τρεις μας. Η Φένια όπως πάντα ήταν καύλα με το λευκό μπικίνι της, μαυρισμένη, με τη ρώγα κάγκελο από το κρύο νερό. Κάποια στιγμή μας λέει:

-    «Παιδιά, αφού είμαστε μόνοι μας, γιατί δεν βγάζουμε τα μαγιό;»

Και αμέσως βγάζει το δικό της και ξαπλώνει την κορμάρα της για μαύρισμα. Και εμείς βγάλαμε τα μαγιό μας και την αράξαμε έχοντας την ανάμεσα μας. Ο γιατρός βλέποντας την Φένια είχε καυλώσει και δεν το έκρυβε. Εκείνη το πρόσεξε και του είπε:

-    «Τι έγινε γιατρέ; Καύλες; Να τις σβήσουμε;»

Και αμέσως γυρνάει προς αυτόν και βουτάει το καυλί του στο στόμα της. Ρούφαγε με πάθος και του έγλειφε τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα. Ο γιατρός την είχε βουτήξει από τα μαλλιά και έσπρωχνε το καυλί του μέχρι το λαρύγγι της. Εγώ στην αρχή παρακολουθούσα.. μετά άρχισα να της γλείφω το μουνάκι και την κωλοτρυπίδα, ετοιμάζοντας τα για τις πούτσες μας.

Την έστησα στα τέσσερα και ενώ συνέχιζε να τσιμπουκώνει τον γιατρό, την κάρφωσα στο μουνί. Τη γαμούσα με δύναμη ρίχνοντας της χαστούκια στα κωλομέρια, και απολαμβάνοντας τη θέα της κωλάρας της. Μετά την ξαπλώσαμε ανάσκελα και ο γιατρός μπήκε στο μουνί της ενώ εγώ της γαμούσα το στόμα. Το γαμήσι ήταν βίαιο με πολλή καύλα. Έκατσε πάνω στο καυλί του γιατρού και κουνιόταν τρελά. Τότε την ανοίγω από πίσω και καρφώνω το καυλί μου στην κωλοτρυπίδα της. Ούρλιαξε από πόνο.

-    «Ξεσκίστε με!»

Την ξεσκίσαμε πραγματικά για πολλή ώρα και με δύναμη. Την χύσαμε στη μάπα και μετά βουτήξαμε στη θάλασσα να ξεπλυθούμε. Έφυγα από το νησί μια εβδομάδα μετά. Έμαθα από τον γιατρό ότι η Φένια ξαναπαρτουζώθηκε σε παραλία με καμιά δεκαπενταριά ντόπιους, οι οποίοι την γαμούσαν για ώρες από όλες τις τρύπες. Την πέτυχα στην Αθήνα μετά από ένα χρόνο περίπου και μου περιέγραψε την παρτούζα με τους ντόπιους, λέγοντας μου ότι έφτασε σε σημείο να πονάει το στομάχι της από το χύσι που κατάπιε εκείνη την ημέρα.

(Copyright protected OW ref: 46942)