Απόγευμα Τρίτης (Gay - Ποδολαγνεία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια ιστορία ποδολαγνείας όπου το αφεντικό θα ξεσκίσει τους δυο υπαλλήλους του και ο ένας θα βασανιστεί μέχρι ματώματος…

Η ιστορία:

Η ιστορία μπορεί να φαίνεται λίγο παρατραβηγμένη αλλά είναι αληθινή!

Είμαι ο Νίκος, 25 χρονών, ποδολάγνος μέχρι το κόκαλο. Δουλεύω σε περίπτερο, κοντά στο σπίτι μου. Τρίτη απόγευμα πηγαίνω σπίτι όπου με περίμενε το Γιάννης (μανάβης, 28 χρονών) στην αποθήκη του σπιτιού και ο Χρήστος (μαθητής Γ' λυκείου). Ο Χρήστος ήταν δεμένος (φόραγε μόνο τα all star του) σε μια καρέκλα, ενώ ο Γιάννης όπως πάντα ξυπόλητος και φόραγε μια βερμούδα σε μαύρο χρώμα.

Έβγαλα τα ρούχα μου, κάθισα σε μια γωνία και ο Γιάννης με χτυπούσε με τη ζώνη του. Με ρώτησε αν μου αρέσει που με χτυπάει και του απάντησα:

-    «Και ναι και όχι».

Έλυσε τον Χρηστάκη, μου είπε να του βγάλω τα παπούτσια και τα του γλείψω τα πόδια, ενώ ο Γιάννης ήταν έτοιμος να μπει στον Χρήστο.

-    «Πονάω, αφήστε με!» έλεγε ο Χρήστος.

-    «Σκάσε ρε κωλόπαιδο! Σκάσε μαλακισμένο σκουπίδι!» είπε ο Γιάννης.

Και γυρνώντας σε μένα είπε:

-    «Σταμάτα να του γλείφεις τα πόδια του».

Το αφεντικό μας (ο Γιάννης), μου είπε να κάτσω στην καρέκλα. Με έδεσε και μου έβαλε στο στόμα τις κάλτσες του Χρήστου. Ο Χρήστος μετά από ένα τέταρτο, έβγαζε λίγο αίμα από πίσω. Φτύνω τις κάλτσες του και λέω στο Γιάννη:

-    «Βγες ρε μαλάκα! Μάτωσε το παιδί!»

Αφού με γάμησε για αρκετή ώρα με ανάγκασε να του πάρω πίπα (κάτι που εμένα δεν μου αρέσει). Ο Χρήστος του πήρε πίπα τελικά. Γάμησα τον Χρηστάκη για μισή ώρα.. απαλά- απαλά.. γιατί τον ξεκώλιασε ο Γιάννης. Αφού μας πήρε πίπα έγλειψα και του Γιάννη και του Χρήστου τα πόδια. Τα δικά μου πόδια τα έγλειψαν και οι δυο. Φάγαμε το βρισίδι της χρονιάς μας από το αφεντικό μας. Ακολούθησε άλλος ένας γύρος ξεκωλιάσματος. Κάναμε μπάνιο και οι τρεις μαζί και κοιμηθήκαμε. Ήταν πολύ ωραία!

(Copyright protected OW ref: 46540)