Η ψωλού ξαδέρφη (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μπαίνοντας στο σπίτι της ξαδέρφης του ο Παύλος βλέπει κάτι αναπάντεχο. Η συνέχεια γίνεται συναρπαστική για τον ίδιο.

Η ιστορία:

Ήμουν 21 ετών όταν ένα απόγευμα αποφασίζω να επισκεφτώ το σπίτι του θείου μου. Φτάνοντας εκεί βλέπω απορημένος να λείπουν τα αυτοκίνητα τόσο του θείου μου όσο και του ξαδέλφου μου. Ενώ ήμουν έτοιμος να φύγω σκεφτόμενος ότι όλοι λείπουν, βλέπω την πόρτα της κουζίνας μισάνοιχτη. Πηγαίνοντας κοντά την ανοίγω και αθόρυβα φτάνω στο δωμάτιο της ξαδέρφης μου της Σοφίας. Δεν ήταν και το τέλειο μουνί. 23 ετών τότε, 1,60 γύρω στα 55 κιλά με μπουτάρες και τρία νούμερο βυζί, όμως όπως είδα το πήγαινε το γράμμα.

Κοιτώντας στο δωμάτιο τη βλέπω να τσιμπουκώνει τον τρίτο της ξάδερφο Πέτρο, που ήταν συνομήλικός μου. Αυτός ξαπλωμένος με κλειστά μάτια να απολαμβάνει κι εκείνη από πάνω με την πλάτη προς εμένα δεν έχει καταλάβει τίποτα. Εγώ τότε βγάζω έξω τον πούτσο μου κι αρχίζω να τον παίζω. Έχει γίνει τούρμπο πια. Ο Πέτρος ανοίγοντας τα μάτια με βλέπει και κάνει νόημα στη Σοφία , που άφωνη με κοιτάει.

-    «Μην πεις τίποτα στον αρραβωνιαστικό μου…» ψέλλισε η πουτάνα.

-    «Αυτό εξαρτάται από εσένα» της λέω και ξαπλώνω δίπλα στον Πέτρο.

Η καριόλα σηκώνεται, κλειδώνει την πόρτα της κουζίνας και επιστρέφει.

-    «Ρε καυλιάρη, τι ψωλάρα είναι αυτή;» μου λέει και αρχίζει να την παίρνει στο στόμα.

Ο Πέτρος καυλωμένος όπως ήταν, φτάνει πίσω της και της το καρφώνει στην ξυρισμένη μουνάρα της. Το 15άρι καυλί του Πέτρου κολυμπούσε στη μουνάρα της. Μετά από πέντε λεπτά χύνει στο στόμα της. Ο Πέτρος ξαπλώνει κι αυτή στα τέσσερα του καθαρίζει την πούτσα. Εγώ πηγαίνοντας πίσω της ρίχνω ένα σκαμπιλάκι στον κώλο.

-    «Για να σε δούμε ρε μαλάκα κι εσένα…» μου λέει προκλητικά. κι

Εγώ αντιδρώ βάζοντάς ένα δάχτυλο στον κώλο.

-    «Όχι!» λέει δυνατά. «Έχω να γαμηθώ έξι μήνες από εκεί».

Αρχίζω να της γλείφω τη σούφρα. Στη συνέχεια βάζω το μεσαίο δάχτυλο μέσα.

-    «Αααχχχ… Μου αρέσει!» αντιδρά.

Με δυο δάχτυλα αρχίζει να την ακούει. Αλείφω την 21 πόντων ψωλή μου με βαζελίνη και αρχίζω να βάζω το κεφάλι μέσα. Εκείνη πονάει αλλά δεν μου λέει να σταματήσω. Τότε ξεκινάει ένα δεκάλεπτο σφυροκόπημα χωρίς οίκτο. Την πήδηξα με μοναδική ωμότητα και άδειασα τα χύσια μου μέσα στον κώλο της.

-    «Με ξέσκισες ρε σκασμένο αλλά άξιζε τον κόπο!» μου είπε.

Τις επόμενες μέρες ακολούθησαν δυο ωραιότατες παρτούζες στη γκαρσονιέρα του Πέτρου. Την τρίτη ημέρα γύρισε ο δικός της από την Αθήνα. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…

(Copyright protected OW ref: 46468)