Η σέξι Φωφώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο συνέταιροι παίρνουν συνεντεύξεις από κάποιες κοπέλες προκειμένου να τις προσλάβουν για μια θέση γραμματέως. Χωρίς να το περιμένουν όμως, θα πέσουν πάνω σε μια που είναι διατεθειμένη να τα κάνει… όλα και πολύ καλά μάλιστα!

Η ιστορία:

Από καιρό στην εταιρεία χρειαζόμασταν μια καινούρια γραμματέα λόγω αποχώρησης της προηγούμενης. Αποφασίσαμε λοιπόν να βάλουμε αγγελία και να εξετάσουμε προσεκτικά όλες τις υποψήφιες κατόπιν ραντεβού. Ένα απόγευμα εγώ και ο συνεταίρος μου παίρναμε συνέντευξη από τις κοπέλες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ομολογώ ότι πολλά νέα κορίτσια αξιολογότατα και με φοβερές γνώσεις μας επισκέφθηκαν και εξεπλάγην από την ευγένεια και τον τρόπο που απαντούσαν σε ερωτήσεις μας. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και ήδη μας είχε δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα επιλογής, έγινε αυτό που δεν περιμέναμε. Κατά τις 21:30 το βραδάκι μας εμφανίστηκε το τελευταίο ραντεβού της ημέρας…

Όταν μπήκε μέσα στο γραφείο γουρλώσαμε και οι δυο τα μάτια. Ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ψηλή, μελαχρινή, με μεγάλα εκφραστικά μάτια και το κυριότερο, με πολύ ωραίο σώμα το οποίο άφηνε σχεδόν ακάλυπτο με το σέξι φορεματάκι της. Καθόλη τη διάρκεια που συζητούσαμε -δήθεν τυχαία- άφηνε να αποκαλυφθεί το πλούσιο ντεκολτέ της και κουνούσε τα πόδια με τρόπο επαναστατικό. Μας είχε καυλώσει απίστευτα, παρότι δεν είχαμε πει ως εκείνη τη στιγμή κάτι το πρόστυχο. Ξαφνικά και ενώ μιλούσαμε σοβαρά -προφανώς κατάλαβε ότι μας είχε ανάψει- μας λέει:

-    «Λοιπόν παιδιά, να ξέρετε πως ότι κι αν κάνω το κάνω καλά. Και θέλω να είστε βέβαιοι γι’ αυτό».

-    «Τι εννοείς;» της λέμε.

-    «Θα δείτε…» μας λέει.

Και ξαφνικά σηκώνεται και αρχίζει να λικνίζεται αφαιρώντας σιγά - σιγά το φορεματάκι της. Μείναμε άναυδοι παρακολουθώντας το θέαμα. Το μαύρο στρινγκ που φορούσε ήταν διάφανο και άφηνε να φανεί το ξυρισμένο μουνάκι της. Όταν πέταξε το σουτιέν είδαμε ένα απ’ τα ωραιότερα στήθη που μπορεί να έχει γυναίκα.

Χωρίς να χάσουμε χρόνο, πετάξαμε τα ρούχα μας κι έγινε ένα τρίο φανταστικό. Ξεκίνησε να μας πιπώνει εναλλάξ κοιτώντας μας στα μάτια με φοβερά πρόστυχο βλέμμα. Δεν αργήσαμε να πέσουμε και οι τρεις στον καναπέ όπου την ξεσκίσαμε από παντού, ενώ η Φωφώ ούρλιαζε από καύλα. Αφού την γεμίσαμε παντού με τα χύσια μας και μας είχε βγάλει off, με ύφος πονηρό μας ρωτάει:

-    «Τελικά αξίζω για τη δουλειά;»

(Copyright protected OW ref: 46293)