Παρτουζιάρα καθηγήτρια σε ακριτικό νησί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια Δασκάλα σ’ ένα ακριτικό νησί έχει γερές επιδόσεις στις παρτούζες. Φυσικά και ο φίλος μας δεν θα μείνει ανικανοποίητος.. θα πάρει μια γερή δόση κι αυτός από τα ταλέντα της Δασκάλας…

Η ιστορία:

Πριν τέσσερα χρόνια υπηρετούσα ως δημόσιος υπάλληλος σε ακριτικό νησί.  Εκεί κάναμε παρέα όλοι οι ξένοι μαζί, δάσκαλοι, καθηγητές, αστυνομικοί, γιατροί. Ανάμεσα στους καθηγητές ήταν και η Φένια, πολύ ωραία γυναίκα, ψηλή, καστανόξανθη με ωραίο πληθωρικό κορμί, ωραίο στήθος, κώλο μεγαλούτσικο αλλά σφιχτό και πολύ αριστοκρατικό αλλά και ταυτόχρονα έκφυλο πρόσωπο. Την έβλεπα στην παραλία και πάντα την σκεφτόμουνα να γαμιέται και να την χύνω στη μάπα και καύλωνα τρελά.

Ένα βράδυ ήμασταν στο τοπικό μπαρ μεγάλη παρέα, ξένοι, ντόπιοι και μεταξύ αυτών και η Φένια. Φορούσε λευκό μακρύ λινό φόρεμα αρκετά εφαρμοστό που άφηνε να διαγράφονται οι ρώγες της και το λευκό στρινγκάκι της. Φορούσε επίσης λευκά ψηλοτάκουνα σανδάλια τα οποία με καύλωναν αφάνταστα. Προς το τέλος της βραδιάς είχαμε μείνει στο μαγαζί, εγώ ο μπάρμαν, τρεις καθηγητές, τρεις ντόπιοι, δυο γιατροί και η Φένια με μια άλλη καθηγήτρια. Είχαμε συζήτηση με τις γυναίκες για διάφορα σεξουαλικά, γαμήσια, παρτούζες, πίπες, χυσίματα γελώντας και κάνοντας πλάκα. Κάποια στιγμή η άλλη καθηγήτρια φεύγει και η Φένια της λέει:

-    «Εγώ θα μείνω λίγο ακόμη με τα παιδιά».

Η συζήτηση για γαμήσια συνεχιζόταν με την Φένια μόνη γυναίκα στην παρέα. Κάποια στιγμή η Φένια αρχίζει να έρχεται πιο κοντά και να χαϊδεύει το παντελόνι του γιατρού που καθόταν δίπλα της καυλώνοντας τον. Αυτός αμέσως ξεκουμπώνεται, βγάζει το καυλί του που ήταν τούμπανο και βουτώντας το κεφάλι της Φένιας το χώνει ανάμεσα στα πόδια του λέγοντας:

-    «Ρούφα το μωρή καριόλα!»

Η Φένια γονατίζει και αρχίζει ένα τσιμπούκι όλο καύλα! Έγλειφε αρχίδια, έφτυνε το καυλί και το έχωνε στο στόμα της μέχρι και τα αρχίδια. Οι υπόλοιποι ξεκουμπώσαμε τα παντελόνια μας και φέραμε τη Φένια στο κέντρο του μαγαζιού και αρχίσαμε κάνοντας κύκλο γύρω της να της γαμάμε το στόμα. Ρουφούσε με πάθος και δυο καυλιά μαζί, έφτυνε, βογκούσε και πνιγόταν από τη δύναμη που της σπρώχναμε τις πούτσες βαθιά στο στόμα της. Κάποια στιγμή μας φώναξε:

-    «Φτάνει τσιμπούκια. Θέλω να μου σκίσετε τις τρύπες!»

Την σηκώνω και αφού της βγάζω το φόρεμα και της σκίζω με βία το στρινγκ, την ρίχνω με την πλάτη πάνω σε μια καρέκλα και σηκώνοντας της τα υπέροχα μαυρισμένα πόδια αρχίζω να της γλείφω το μουνί, το οποίο ήταν ξυρισμένο τέλεια και μοσχοβολούσε. Οι υπόλοιποι είχαν πάει στο κεφάλι της και εναλλάξ της γαμούσαν το στόμα. Σταματάω το γλείψιμο και της καρφώνω το καυλί μου στο μουνί. Γαμούσα με δύναμη και ένταση. Αυτή βογκούσε έχοντας πάντα κάποιο καυλί στο στόμα. Πέρασαν όλοι από το μουνί της, και το γαμήσι με τη Φένια θα μου μείνει αξέχαστο.

(Copyright protected OW ref: 46732)