Μια νύχτα τρελή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν η φίλη της, της σύστησε τον Γιώργο, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω του.. το ίδιο κι εκείνος. Έτσι, σκηνοθέτησαν γρήγορα ένα κόλπο για να μείνουν οι δυο τους όπου θα παρασυρθούν από τα πάθη τους…

Η ιστορία:

Αυτό το βράδυ θα μου μείνει αξέχαστο.  Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα μιας φίλης μου της Κατερίνας. Ήθελε να βγούμε έξω μαζί με έναν φίλο της από την Αθήνα τον Γιώργο.

Όταν μας σύστησε και μιλήσαμε ένιωσα αμέσως μια απερίγραπτη έλξη. Όλο το βράδυ καθώς ήμασταν οι τρεις μας τον κοιτούσα καθώς η φαντασία μου οργίαζε. Το ίδιο ίσχυε και για τον Γιώργο που αποφάσισε να κάνει κίνηση. Το παιχνίδι ήταν απίστευτο και όλη αυτή η φάση μας άρεσε.

Καθίσαμε ως αργά έξω μέχρι που αποφασίσαμε να φύγουμε κατά τις τρεις. Η Κατερίνα είχε έρθει με τον Γιώργο με την μηχανή του και όταν του είπε να την πάει σπίτι της αυτός είπε πως θα μείνει κι άλλο. Μου έκανε νόημα κάτω από το τραπέζι και έτσι εγώ έκανα πως φεύγω. Περίμενα να φύγει η Κατερίνα για να κάνω αυτό που ήθελα τόσο πολύ από την αρχή.

Με το που γύρισα πίσω, με άρπαξε και με φιλούσε παθιασμένα σαν να τα είχαμε από καιρό. Πήγαμε στο σπίτι του και εκεί ξεκίνησε μια φάση τρελή. Μόλις με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα τον τράβηξα πάνω μου και τον έβαλα να καθίσει στο κρεβάτι. Σηκώθηκα και άρχισα να βγάζω αργά και αισθησιακά τα ρούχα μου μπροστά του. Έκατσα στα πόδια του και μου ξεκούμπωσε το σουτιέν καθώς ξάπλωνα αργά στο κρεβάτι.

Άρχισε να με γλείφει παντού. Πήρε το χέρι μου και το έβαλε στην πούτσα του. Αμέσως καύλωσα και κόλλησα πάνω του. Καθώς φιλιόμασταν παθιασμένα και ασταμάτητα μου ψιθύριζε στο αφτί πόσο ήθελε να καταλήξουμε έτσι. Καθώς καύλωνα ακόμα περισσότερο μπήκε μέσα μου και δεν τον χόρταινα. Είχα πολλαπλούς οργασμούς και φώναζα το όνομα του. Αυτό τον ερέθιζε υπερβολικά και τις πέντε φορές που κάναμε σεξ. Θα μου μείνουν αξέχαστες!

(Copyright protected OW ref: 46110)