Η καυλιάρα πεθερά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιάννης θα βρεθεί στο μέρος που παραθερίζει η πεθερά του χωρίς εκείνη να το ξέρει και θα την πιάσει να κάνει τόπλες. Το αποτέλεσμα είναι να τον καυλώσει και να της κάνει επίθεση…

Η ιστορία:

Γεια σας φίλοι μου. Με λένε Γιάννη, είμαι 35 ετών και παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια με μια πολύ καλή και όμορφη γυναίκα. Αλλά θα σας μιλήσω για την σχέση που έχω εδώ και ένα χρόνο με την πεθερά μου.

Πέρσι τον Μάιο ο πεθερός μου αγόρασε ένα τροχόσπιτο και το έβαλε σε ένα κάμπινγκ στη Χαλκιδική. Πήγα και τον βοήθησα να το στήσει. Εκεί θα έμενε όλο το καλοκαίρι η πεθερά μου, μια 55άρα ξανθιά, πολύ σέξι γυναίκα, με μεγάλα βυζιά και ολοστρόγγυλο κώλο. Στα τόσα χρόνια που την ξέρω δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Λόγω της δουλειάς μου (πωλητής) θα πήγαινα τρεις μέρες Χαλκιδική και η γυναίκα μου είπε να περάσω να δω την μάνα της, να κάνω και μια βουτιά στη θάλασσα.

Χωρίς να την ειδοποιήσω έφτασα στην πύλη του κάμπινγκ, με άφησαν να περάσω και πήγα προς το τροχόσπιτο αλλά δεν ήταν εκεί. Σκέφτηκα ότι θα είναι στη θάλασσα που ήταν κοντά. Μόλις έφτασα, τις είδα και τις δυο, ήταν με την κουμπάρα της. Είχαν δίπλα - δίπλα τα τροχόσπιτα. Πάω κοντά και τι να δω; Την πεθερά μου μπρούμυτα με ένα στρινγκάκι και χωρίς το σουτιέν και την κουμπάρα της ανάσκελα με τις βυζάρες σε κοινή θέα. Μόλις με είδε η πεθερά μου σηκώθηκε και έβαλε ένα μπλουζάκι ενώ η άλλη ούτε συγκινήθηκε και έμεινε στη θέση της.

-    «Γεια σου Γιάννη. Πότε ήρθες; Δεν είπες τίποτα», είπε η πεθερά μου.

-    «Συγγνώμη, έπρεπε να σας ειδοποιήσω. Σας χάλασα την ηλιοθεραπεία, δεν ήξερα…»

Μετά από λίγο και ενώ συζητήσαμε διάφορα είπα να κάνω μια βουτιά και την προσκάλεσα να κάνουμε μαζί.

-    «Αχ, Γιάννη, πρέπει να πάω στο τροχόσπιτο να πάρω το σουτιέν, εκεί το έχω».

-    «Έλα μωρέ, πρώτη φορά θα δει ο Γιάννης γυμνόστηθη γυναίκα;» είπε η κουμπάρα της.

-    «Ναι, δεν έχω πρόβλημα…» απάντησα.

Τότε βγάζει την μπλούζα και βλέπω δυο απίθανες βυζάρες. Μπήκαμε στη θάλασσα αλλά εγώ είχα καυλώσει ενώ η κουμπάρα με έβλεπε σαν ξερολούκουμο. Κάποια στιγμή έφυγε η κουμπάρα και μου λέει η πεθερά:

-    «Βάλε μου λίγο λάδι στην πλάτη».

Άρχισα να την αλείφω και κάποια στιγμή το χέρι μου έπιασε την άκρη από το στήθος της.

-    «Τι κάνεις; Θα μας δει κανένας!» μου είπε.

-    «Με τρέλανες σήμερα! Σε θέλω…»

Και την αρχίζω στα χουφτώματα.

-    «Πάμε στο τροχόσπιτο μη μας δουν…» μου λέει.

Μόλις φτάσαμε, την άρπαξα και την έβαλα να μου κάνει τσιμπούκι. Σαν λυσσασμένη έκανε. Το μουνί της το είχε ξυρισμένο. Έβαλα τη γλώσσα μου μέσα κι αυτή έβγαλε μια κραυγή. Την έβαλα στα τέσσερα και έχωσα τον πούτσο μου στο μουνί της. Έχυσα μέσα και ήταν απίστευτο. Όλες τις μέρες που ήμουν εκεί ξεκίνησε μια παθιασμένη σχέση που κρατάει μέχρι και σήμερα.

(Copyright protected OW ref: 46162)