Αδελφική αγάπη (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας αδελφός θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη… δει τα άλλα δυο αδέρφια του σε ερωτικές περιπτύξεις…

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι ο Στέλιος 45 χρονών. Διαβάζω καιρό τώρα τις ιστορίες σας και αποφάσισα να γράψω κι εγώ την ιστορία πού σημάδεψε την ζωή μου.

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει σε χωριό. Ο μικρότερος από τα τρία παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας. Το σπίτι μας (ένα παλιό πέτρινο αρχοντικό ) χτισμένο σε ένα αγρόκτημα μισή ώρα με τα πόδια απ’ το χωριό που το μόνο μεταφορικό μέσο ήταν το αγροτικό του μπαμπά. Μας έκανε να είμαστε πολύ δεμένα σαν αδέρφια παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχαμε μεταξύ μας.

Ο μεγάλος μου ο αδερφός ο Κώστας εκείνη την εποχή ήταν είκοσι χρονών και μόλις είχε πάει φαντάρος. Η αδερφή μου η Γιάννα μεσαία κι εγώ ο μικρότερος. Ήταν καλοκαίρι, αρχές Ιουλίου και η γονείς μας λόγω ζέστης είχαν κοιμηθεί στην αυλή. Εγώ με την αδερφή μου σε ένα δωμάτιο που έβλεπε στον πίσω κήπο και ο αδερφός μας που είχε έρθει εκείνη την ημέρα με επταήμερη άδεια ορκωμοσίας στο δωμάτιο που έβλεπε στην αυλή.

Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει όταν με ξύπνησε κάποιος παράξενος θόρυβος. Τότε άκουσα τον αδερφό μου να λέει σιγά:

-    «Μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να ξυπνήσει τώρα».

Και η αδερφή μου:

-    «Φοβάμαι αγάπη μου».

-    «Έλα, σε θέλω σαν τρελός! Σαράντα μέρες περιμένω αυτή τη στιγμή!»

-    «Κι εγώ μωρό μου σε περίμενα μετρώντας τις μέρες».

Δεν μπορούσα να διακρίνω καλά μέσα στο ημίφως αλλά άκουγα καθαρά τα φιλιά τους και την ανάσα τους που βάραινε. Σε λίγο έβλεπα τις σκιές τους σε θέση 69 και να βογκητά τους τόσο δυνατά που κατάλαβα ότι με είχαν ήδη ξεχάσει. Σε λίγο άκουσα την αδερφή μου να φωνάζει:

-    «Χύνω μωρό μου! Χύνωωωωω!»

Και τον αδερφό μου να μουγκρίζει χύνοντας στο στόμα της. Την πήρε πάλι αγκαλιά και άκουγα και πάλι τα φιλιά τους. Σε λίγο άκουσα την αδερφή μου να του λέει:

-    «Έλα αγάπη μου, γάμα με. Δεν αντέχω άλλο…»

Μπήκε ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να την γαμάει άγρια, ενώ εκείνη κάθε τόσο φώναζε:

-    «Χύνω αδερφούλη μου. Αγάπη μου, χύνωωωω!»

Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχυσαν και πόσες στάσεις έκαναν ώσπου ο Κώστας πήγε στο δωμάτιο του. Εκείνο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Μα ούτε και τα επόμενα έως την ημέρα που τέλειωσε η άδεια και έφυγε για την μονάδα του. Εγώ για πρώτη φορά ένιωσα τι θα πει καύλα, και για πρώτη φορά τον έπαιξα.

(Copyright protected OW ref: 46733)