Μια πιτσιρίκα κόλαση (Ποδολαγνεία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας είναι κολλημένος με το chat και θα γνωρίσει μια πιτσιρίκα που μαζί της θα κάνει πραγματικότητα το φετίχ του…

Η ιστορία:

Αυτή η ιστορία συνέβη το 2009. Είμαι κολλημένος με το chat. Τότε ήμουν 28 ετών και γνωρίστηκα με μια πιτσιρίκα γύρω στα 18 την Δ. από την Γλυφάδα. Χωρίς πολλά - πολλά και χωρίς να ανταλλάξουμε χαρακτηριστικά παρά μόνο κινητά είπαμε να βρεθούμε κοντά στην περιοχή της να βγούμε για έναν καφέ να γνωριστούμε καλύτερα.

Ήταν πολύ όμορφο μωράκι, καστανό, λίγο γεμάτο, με βυζάρες και κωλαράκι κόλαση, όπως ακριβώς τα γούστα μου. Αφού τα λέγαμε για καμιά ώρα, δεν έχασε την ευκαιρία και μου πρότεινε να πάμε σπίτι της μιας και έλειπε η μάνα της στη δουλειά και θα γύρναγε το βράδυ. Ξέχασα να σας πω ότι έχω ένα φετίχ με τα γυναικεία πόδια και εκείνη φορούσε πέδιλα όταν βρεθήκαμε και καύλωσα από την πρώτη στιγμή που είδα αυτά τα υπέροχα στρουμπουλά κοντά δαχτυλάκια.

Αφού περπατήσαμε κάποια απόσταση μέχρι το σπίτι της, μου παραπονέθηκε ότι πόνεσαν τα πόδια της και δεν έχασα την ευκαιρία να της προτείνω ότι κάνω πολύ καλό μασάζ και ότι θα έκανα ότι είναι δυνατόν να την κάνω να νιώσει καλά. Αφού φτάσαμε, ξάπλωσε στον καναπέ, άπλωσε τα πόδια της και επιτέλους αυτά τα υπέροχα πόδια ήταν δικά μου. Μετά από ένα δεκάλεπτο μασάζ και εφόσον άρχιζε να νιώθει κάποια ανακούφιση, χωρίς να χάσω λεπτό, άρχισα να πιπιλάω ένα - ένα τα δαχτυλάκια της. Περίμενα να φέρει αντίρρηση αλλά κάθε άλλο.. μου χαμογέλασε και αφέθηκε σε αυτό.

Αυτό συνεχίστηκε περίπου κανένα εικοσάλεπτο αφού σάλιωσα μέχρι και τις πατούσες της. Ολοκληρώσαμε περίπου μετά από καμιά εβδομάδα. Εδώ και δυο χρόνια δεν είμαστε μαζί, έχουμε ο καθένας τις σχέσεις του αλλά που και που βρισκόμαστε για να περιποιούμαι τα πόδια της γιατί όπως είπε και εκείνη είμαι ο μοναδικός που το κάνει καλύτερα από κάθε άλλον που είχε μετά από εμένα.

(Copyright protected OW ref: 46163)