Εγώ και ο αδερφός μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τι κάνεις όταν σε συλλαμβάνει ο αδελφός σου να κάνεις cyber; Οι καύλες του φίλου μας είχαν χτυπήσει κόκκινο κι έτσι προτίμησε να βάλει και τον αδελφό του στο παιχνίδι…

Η ιστορία:

Γεια σας. Θα σας πω τι έγινε ένα βράδυ πριν τρία χρόνια περίπου. Είμαι 27 χρονών, 1.80, 74 κιλά, από την Θεσσαλονίκη. Ο αδερφός μου 24 ετών, πάνω - κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά με κωλάρα.

Οι γονείς μας είχαν πάει έξω για ποτό και μείναμε τα δυο μας σπίτι. Ήμουν στο δωμάτιο μου και ο μικρός στο δικό του. Μια η ζέστη, μια οι καύλες, άρχισα να βλέπω τσόντες. Άνοιξα και το chat με την κάμερα και βαρούσα μαλακία μ’ έναν γνωστό μου. Σιγά - σιγά άρχισα να δαχτυλώνομαι . Μια σάλιωνα τον πούτσο μου (16 ξυρισμένο) μια πείραζα την τρύπα μου.

Ξαφνικά, ανοίγει η πόρτα και μένω κάγκελο. Ήταν ο αδερφός μου. Χωρίς να πούμε κάτι βγάζει τον πούτσο του και τον παίζει δίπλα μου. Κόκκινο χτύπησα. Ήμασταν εγώ με τον αδερφό μου και το παιδί on cam να βαράμε μαλακία. Έτσι όπως ήταν δίπλα μου, άρχισα να τον χαϊδεύω τον κώλο. Δεν αντέδρασε.. Σιγά - σιγά άρχισα να βάζω δάχτυλο στην κωλάρα του. Σκέτη καύλα ήταν.

-    «Έλα.. κάτσε πάνω στον πούτσο μου. Δεν πάει άλλο…» του λέω.

Τον σάλιωσα καλά - καλά και έτσι όπως καθόμουνα στην καρέκλα και τον έπαιζα, ήρθε και έκατσε πάνω στο καυλί μου. Μπήκε σιγά - σιγά και έκατσε πάνω στα αρχίδια μου. Τον πήρε όλο μέσα στην κωλάρα του. Άρχισε να κουνιέται πάνω - κάτω ενώ εγώ του πιπίλιζα την ρώγα... Στο τέλος του γέμισα τον κώλο χύσια..