Με την κολλητή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια κοπέλα χωρίζει και είναι χάλια ψυχολογικά. Ο Βασίλης θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει και όχι μόνο…

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι ο Βασίλης 18 χρονών (όμορφο παιδί από όσο μου λένε). Με την κολλητή μου την Μαρία κάνουμε παρέα τέσσερα χρόνια. Η Μαρία είναι παρά πολύ όμορφη κοπέλα στην ηλικία μου, 1.70 περίπου, με όμορφα στητά βυζάκια και ένα κωλαράκι ποίημα.

Από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα μου άρεσε παρά πολύ αλλά ποτέ δεν έκανα κάτι γιατί ντρεπόμουν. Ώσπου μια μέρα έγινε το θαύμα. Ήταν τα γενέθλια της και το αγόρι της την χώρισε. Έκανε πάρτι αλλά ήταν χάλια ψυχολογικά και τελείωσε σχετικά νωρίς το πάρτι, γύρω στις μια. Εγώ προσφέρθηκα να την βοηθήσω και έτσι έκατσα.

Όπως συμμαζεύαμε το σπίτι την έπιασα από την μέση και την φίλησα (σκέφτηκα από μέσα μου μην φάω καμία σφαλιάρα) και ανταποκρίθηκε κι αυτή. Ενώ την φιλούσα μου έπιασε τον πούτσο κι εγώ δεν έχασα ευκαιρία και την πέταξα στον καναπέ και άρχισα να της τρίβω το μουνάκι ενώ αυτή μου έτριβε τον πούτσο και με φιλούσε.

Ξαφνικά τον πετάω έξω και άρχιζε να μου τον γλείφει. Μετά από λίγη ώρα το μουνί της έσταζε. Αρπάζω τον πούτσο μου από το στόμα της και της τον καρφώνω στην μουνάρα της. Την πήρα σε όλες τις στάσεις μέχρι που έφτασε η ώρα να χύσω και της φωνάζω:

-    «Χύνωωωω!!!»

Μου αρπάζει τον πούτσο, τον χώνει στο στόμα της και καταπίνει όλα τα χύσια μου. Για να μην τα πολυλογώ αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ. Από τότε τα έχουμε και δεν χάνουμε ποτέ ευκαιρία για άγρια γαμήσια.

(Copyright protected OW ref: 45822)