Στο εξοχικό με την αδελφή μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν μένουν μόνα τα δυο αδέρφια αντιλαμβάνονται ότι έχουν κρυφούς πόθους ο ένας για τον άλλο και χωρίς να το σκεφτούν θα προχωρήσουν χωρίς κανένα ταμπού…

Η ιστορία:

Πέρυσι το καλοκαίρι πήγαμε με την αδελφή μου για λίγες μέρες στο εξοχικό μας. Είναι σε ένα χωριό και κοντά στην θάλασσα. Εγώ δεκαεννιά κι εκείνη δεκαοκτώ. Μια μέρα που έκανα μπάνιο βρήκα ευκαιρία και έκανα γυμνός γιατί ήμουν μόνος. Ήρθε η Σοφία και με είδε και γέλαγε. Εγώ ντράπηκα.

Όταν πήγαμε σπίτι το κουβεντιάσαμε και μου είπε ότι της άρεσε να αράζει γυμνή. Εγώ της είπα ότι ντρεπόμουν μπροστά της. Με έπεισε και έβγαλα τα ρούχα και το ίδιο έκανε κι αυτή. Αμέσως καύλωσα. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει. Ήρθε δίπλα μου, μου τον έπιασε και τον έπαιζε.

-    «Τι κάνεις;» της λέω.

-    «Αφού θες να χύσεις» μου απάντησε.

Μου βάρεσε μαλακία μέχρι που έχυσα. Όλη μέρα ήμασταν γυμνοί. Μόλις καύλωσα πήγα μπροστά της και τον ακούμπησα στα χείλη της. Άρχισε να μου γλείφει τον πούτσο τα αρχίδια μου και μου τον τσιμπούκωσε. Τον πίπωνε με μανία δυνατά. Την ξάπλωσα και την έγλειφα κι εγώ σε 69. Γαμηθήκαμε άγρια σε κάθε στάση σε κάθε μέρος του σπιτιού.

Κάθε φορά που γαμιόμασταν ή μου βάραγε μαλακία της άρεσε να χύνω στο στόμα της ή πάνω στον πούτσο μου και να τα γλείφει. Την τελευταία μέρα βγάλαμε εισιτήρια για να γυρίσουμε Αθήνα.

Μόλις φτάσαμε σπίτι για να ετοιμάσουμε πράγματα εγώ γδύθηκα εντελώς, πήγα την έπιασα και αφού την έγδυσα όπως μου στήθηκε στα τέσσερα και την γάμησα από τον κώλο. Δεν έφερε αντίρρηση και έχυσα μέσα στον κώλο της.

(Copyright protected OW ref: 45564)