Στα μπάνια (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Στα Λουτρά της Ομόνοιας πήγε ο φίλος μας όπου εκεί βρήκε αρκετούς που θέλησαν να σβήσουν μαζί τους τις καύλες τους.

Η ιστορία:

Είμαι 47 χρονών και γαμιέμαι από τα 22 μου. Έχω γαμηθεί παντού και με έχουν πάρει πολλοί. Στο μυαλό μου έχει μείνει ένα γαμήσι στα Λουτρά στην Ομόνοια σε ένα μικρό στενάκι. Είχα πολλές καύλες και είπα να πάω να κάνω μια βόλτα κατά ‘κει που όλο και παίζει κάτι.

Μπήκα μέσα αλλά ήταν νωρίς. Κόσμος δεν υπήρχε και έτσι έκανα ένα ντουζάκι να είμαι έτοιμος. Πήγα και κάθισα σε έναν καναπέ και έβλεπα ποιος μπαίνει και βγαίνει. Μετά από λίγο μπήκαν κάποιοι και ένας από αυτούς ήρθε και κάθισε κοντά μου. Ήταν 55άρης άνετα αλλά είχε ένα εξόγκωμα άστα να πάνε. Άρχισε να το τρίβει και συγχρόνως να τρίβεται πάνω μου.

Καύλωσα και άρχισα να τρίβομαι κι εγώ. Έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου και μου το κατέβασε χαμηλά στο καυλί του. Το πήρα στο στόμα μου και ήταν τέλειο. Ήταν καμιά 20αριά πόντους και λεπτό. Όσο το έγλειφα ένιωσα κάποιον να κάθεται πίσω μου και να με χαϊδεύει. Πριν προλάβω να κάνω κάτι ένιωσα το καυλί του να χορεύει κοντά στην τρύπα μου. Έτσι άρχισα να τουρλώνομαι ώστε να μου τον βάλει .

-    «Ναι μωρή καριόλα!» μου λέει ο πρώτος. «Γλείφε την ψωλάρα μου και ετοιμάσου να γαμηθείς!»

-    «Μμμμ…»

Πριν προλάβω νιώθω την πούτσα του άλλου (ήταν κι αυτός καμιά 50αριά), να
μπαίνει μέσα μου.

-    «Αααααχ!» φώναξα αλλά μου έβαλε πάλι το καυλί του μέσα και δεν ακουγόμουν.

Με έπαιρναν και οι δυο ταυτόχρονα κι εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα. Σε κάποια φάση άλλαξαν ρόλους κι εγώ να βρίσκομαι πάνω στον πούτσο του ενός και να πιπώνω τον άλλον. Πέρασε κανένα δεκάλεπτο έτσι… Σημειωτέον είχαν έρθει κι άλλοι κοντά μας και τον έπαιζαν.

Άρχισαν να με χύνουν πρώτα οι γαμιάδες μου και μετά δυο - τρεις άλλοι. Είχα γεμίσει χύσια παντού αλλά δεν με πειράζει γιατί ήταν τέλεια. Τους ευχαρίστησα με ένα φιλί στα καυλιά τους και μπήκα να κάνω μπάνιο.

(Copyright protected OW ref: 45625)