Η θεία μου με τρεις Αλβανούς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας, μας περιγράφει πως κατά την άποψή του ι θεία του ξεφτιλίστηκε όταν την παρτούζωσαν τρεις Αλβανοί.

Η ιστορία:

Γεια σας. Η ιστορία που θα σας περιγράψω είναι απόλυτα αληθινή και ούτε εγώ φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβλεπα την θεία μου με τρεις Αλβανούς ταυτόχρονα.

Καταρχάς η θεία μου είναι η ομορφότερη γυναίκα που έχω δει ποτέ. Είναι ξανθιά με τέλειες αναλογίες, στητό στήθος και αρκετά μεγάλο και ένα πανέμορφο κωλαράκι. Το κακό είναι ότι έχει χωρίσει τέσσερα χρόνια με έναν μαλάκα που ήταν παντρεμένη και παρόλο που είναι μόνο 28 χρονών, δεν βρήκε άλλον άντρα.

Ένα πρωί ο πατέρας μου, μου είπε να πάω στο σπίτι της θείας γιατί βάφει το σπίτι μήπως θέλει να την βοηθήσω σε κάτι. Όταν μπήκα μέσα είδα τα πατώματα γεμάτα χαρτιά για να μην λερώσει κάτω από της μπογιές. Καθώς πλησίαζα στον δεύτερο όροφο, είδα τρεις εργάτες να βάφουν τα δυο υπνοδωμάτια αλλά η θεία πουθενά. Τότε έκατσα στο μικρό δωματιάκι και περίμενα να εμφανιστεί για να την ρωτήσω αν με θέλει τίποτα.

Τελικά βγήκε από το μπάνιο με μια πετσέτα γύρω από το κορμί της και μια πάνω στα μαλλιά και τότε είδα τους Αλβανούς που κάτι σχολίασαν. Εγώ έμεινα να κρυφοκοιτάζω. Η θεία μου χωρίς να αλλάξει τους επέβλεπε για κανένα δεκάλεπτο κι έτσι όπως πήγε να φύγει της έπεσε η πετσέτα στο πάτωμα και φάνηκαν τα πάντα. Τότε ο ένας Αλβανός πήρε την πετσέτα και την πέταξε στον άλλον και έπαιζαν κορόιδο με την θεία μου.

Σε κάποια στιγμή κουράστηκε να τους κυνηγάει και τους είπε να φύγουν. Τότε ο ένας πετάχτηκε και είπε:

-    «Όχι προτού σε γαμήσουμε».

Και τότε η θεία ξεκίνησε να τους τσιμπουκώνει και τους τρεις εναλλάξ. Μετά την τράβηξε ο ένας, την έστησε στα τέσσερα στον τοίχο και την ξέσκιζε και οι άλλοι της έδιναν πίπα φτύνοντας την μάπα της. Αφού τελείωσαν όλοι μέσα της σηκώθηκαν τρέχοντας και έφυγαν.

(Copyright protected OW ref: 45124)