Έλειπε η κάμερα για να γυρίσουμε τσόντα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας θα γνωρίσει ένα παράξενο ζευγάρι και θα ξεσκίσει την κυρία με την  παρουσία του άντρα της.

Η ιστορία:

Ήμουν φοιτητής ξέμπαρκος χωρίς γκόμενα. Είχα παρατηρήσει ένα μούναρο με απίστευτο κορμί, φοβερό στήθος και τελείως έκφυλο πρόσωπο. Κοιταζόμασταν συνέχεια, καλύτερα καρφωνόμασταν θα έλεγα, αλλά η μαλακία ήταν ότι δεν βρισκόταν ποτέ μόνη της. Πάντα ήταν με ένα τύπο χεράκι - χεράκι, ο οποίος μιλάμε για καψούρα. Την κοίταγε στα μάτια και αγάπη την ανέβαζε, μωράκι την κατέβαζε.

Η γυναίκα ήταν για πολύ πούτσα και το φώναζε πάνω της, αλλά ο τύπος... Έψαχνα λοιπόν τρόπο να τον παρακάμψω, έπινα καφέ και τους χάζευα απέναντι και ξαφνικά… Σηκώνονται μαζί και έρχονται στο τραπέζι μου.

-    «Τι κάνεις;» μου λέει αυτή. «Είμαι η Γεωργία κι αυτός ο Χρήστος. Να κάτσουμε μαζί;»

Κάθονται, πιάνουμε κουβέντα φυσιολογική, τι κάνουμε, από που είμαστε κλπ. Φεύγοντας λοιπόν μου λένε ότι χρειάζονται βοήθεια σε μια εργασία, μου δίνουν τηλέφωνα κλπ. και αν δεν μου κάνει κόπο να πάω σπίτι τους. Πηγαίνω λοιπόν βραδάκι και ειλικρινά περιμένω να συναντήσω την γκόμενα μόνη. Λέω βρήκε τρόπο με την εργασία και επιτέλους θα ξεσκιστούμε.

Φανταστείτε έκπληξη, όταν μου ανοίγει ο τύπος. Μου βάζει ποτό, τα λέμε και κάνα τέταρτο μετά σκάει η Γεωργία με τα απολύτως ελάχιστα, ένα στρινγκάκι και ένα δικτυωτό, δήθεν ρόμπα, πολύ καυλωτικό. Αισθανόμουν λες και ήμουν σε μπουρδέλο. Κάθεται δίπλα και μου λέει:

-    «Ξέρεις, μετράγαμε της ώρες να φτάσει το βράδυ».

-    «Και οι δυο;» λέω φωναχτά.

-    «Φυσικά!» μου λένε. «Σε έχουμε ξεχωρίσει πολύ καιρό και αν δεν σε χαλάει ο Χρήστος απλά θα κοιτάει και θα παρεμβαίνει μόνο λεκτικά».

Την ώρα που τα έλεγε αυτά είχε ήδη αρχίσει να χαϊδεύει τον καβάλο μου. Τον βγάζει έξω και με ζαλίζει με το ωραιότερο τσιμπούκι ever. Και απίστευτο.. ακούω τον Χρήστο να λέει:

-    «Πάρ’ το όλο μέσα! Κάν’ τον να σε χύσει στα μούτρα!»

Και έτσι και έγινε. Την έχυσα στα μούτρα και όσο την γαμούσα είχα και σκηνοθέτη:

-    «Άνοιξε της τα πόδια, να βλέπω καλύτερα όταν την σκίζεις. Βάλτον στον κώλο! Δεν βλέπεις η πουτάνα πόσο το θέλει; Έτσι, δώσε της χαστούκια! Καν’ της τα κωλομάγουλα κόκκινα!» και άλλα τέτοια...

Έχω πάθει ανοσία στην παρουσία του. Ο τύπος είναι δίπλα μας τελείως και κάποια στιγμή του λέω:

-    «Έλα κι εσύ αν θες να την παρτουζώσουμε, μουνί- κώλο να τρελαθεί η καριόλα».

Ο τύπος λοιπόν μου απαντάει, λίγο αρπαγμένος:

-    «Μόνο εγώ μιλάω έτσι! Και όταν φύγεις, τότε θα την γαμήσω».

Ακούστε ρε ζευγάρι. Τέλος πάντων, με τελειώνει με την τέλεια πίπα, τα καταπίνει όλα και ξαπλώνει πάνω στην πούτσα μου και λέει:

-    «Σ’ αγαπάω ζουζουνάκι μου».

Και φυσικά δεν απευθυνόταν σε μένα.

(Copyright protected OW ref: 44739)