Τέλεια πρωκτική εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Ονομάζομαι Θεόφιλος και είμαι 33 ετών. Είμαι σε σχέση με την Ειρήνη εδώ και οκτώ μήνες. Το συμβάν που θα σας διηγηθώ έγινε πριν από δυο μήνες περίπου.

Ως συνήθως η Ειρήνη καθόταν μπροστά στο laptop και διάβαζε τις ιστορίες του site παίζοντας ταυτόχρονα με το μουνάκι της. Εγώ γυρνώντας το απόγευμα από τη δουλειά πήγα και της έδωσα ένα φιλί. Τη ρώτησα αν είχε καυλώσει διαβάζοντας τις ιστορίες και αυτή μου έγνεψε θετικά. Πήγα στην τουαλέτα να κάνω ένα ντουζάκι και με ακολούθησε, προφανώς ήθελε να σβήσω την καύλα της.

Ευρισκόμενοι και οι δυο στη μπανιέρα αρχίσαμε τα ερωτικά πειράγματα. Έπαιζα με τα δάχτυλά μου το μουνάκι της το οποίο είχε ήδη υγρανθεί. Η Ειρήνη έσκυψε, πήρε το καυλί μου στο στόμα της κάνοντάς μου καταπληκτικό τσιμπούκι. Έπειτα αρχίσαμε να γαμιόμαστε κάτω από το τρεχούμενο νερό.

Καθώς της ξέσκιζα το μουνί, τα δάχτυλά μου εξερευνούσαν την πίσω πόρτα. Της ζήτησα να γυρίσει για να περιποιηθώ και το κωλαράκι της αλλά την είδα να δυσανασχετεί (βλέπετε ήταν η πρώτη της φορά). Η άρνησή της όμως κράτησε μόνο δέκα δευτερόλεπτα. Της τον έβαλα αργά και σταθερά για να νιώσει κάθε εκατοστό του πούτσου μου. Πλέον είχε 18+ εκατοστά στον κώλο της.

Ύστερα από αρκετά σφυροκοπήματα έχυσα στον κώλο της χωρίς να το περιμένει. Η ηδονή που νιώσαμε και οι δυο ήταν απερίγραπτη. Μετά από αυτή την εμπειρία το πρωκτικό σεξ είναι πρώτο στις προτιμήσεις της Ειρήνης και εμένα φυσικά.

(Copyright protected OW ref: 43461)