Πρώτη μου φορά στα βραχάκια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα άρχισαν για εμένα ένα Σάββατο πρωί που είχαμε κανονίσει να πάμε παραλία με την φίλη μου την Εμμανουέλλα(ψευδώνυμο).

Η Εμμανουέλλα είναι ψηλή στο ανάστημα, επίσης έχει ένα πολύ ωραίο σώμα με μικρό βυζάκι αλλά ένα πάρα πολύ πεταχτό κωλαράκι. Εγώ να προσθέσω ότι είμαι μέτριος στο ανάστημα και γενικά ένας ωραίος τύπος.

Καθώς πηγαίναμε στην παραλία η Εμμανουέλλα φορούσε ένα κολάν μέχρι το γόνατο που αναδείκνυε τον πεταχτό της κωλαράκι και από μέσα το στρινγκ μαγιό της. Το πουτανάκι φάνηκε να είχε καύλες, γιατί πριν φύγουμε άρχισε να μου τρίβεται. Εγώ ήμουν χαλαρός καθώς αυτά τα έκανε συνεχώς αλλά που να ήξερα τι θα συμβεί…

Όταν φτάσαμε στην παραλία και μετά που φτιάξαμε τα πράγματα μας, έβγαλε το κολάν της και μου είπε να την τρίψω με αντηλιακό. Εγώ δεν έχασα την εύκαιρα και άρχισα να την τρίβω. Η πούτσα μου είχε γίνει πετρά και της λέω:

-    «Η σειρά σου…»

Άρχισε να με τρίβει αυτή. Για να μην πολυλογώ, μετά που κάναμε το μπάνιο μας πήγαμε για ηλιοθεραπεία. Πού να κάνω εγώ ηλιοθεραπεία με τον κώλο της έξω; Σε μια φάση γυρνάει και με βλέπει να τον τρίβω και μου λέει:

-    «Τι κάνεις εκεί πέρα;»

Εγώ ντροπαλός καθώς δεν μου είχε ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, δεν απάντησα και μου ξαναλέει αυτή:

-    «Καύλωσες με το κωλαράκι μου;»

-    «Ναι», της απαντάω.

Με πιάνει από το χέρι και με πάει σε κάτι απόμερα βραχάκια και αρχίζει μια ατελείωτη πίπα ενώ εγώ της έβαζα δαχτυλάκι στο υγρό της μουνί. Την πρώτη φορά την έχυσα μέσα στο στόμα. Μετά την πίπα αρχίσαμε να γαμιόμαστε. Εγώ σαν παρθένος δεν ήξερα και πολύ και είχε αυτήν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ενώ την γαμούσα άρχισε να μου φωνάζει διάφορες καυλωτικές εκφράσεις:

-    «Γάμα με την πουτάνα την φίλη σου! Έτσι… Ναι! Γάμα με όσο πιο δυνατά μπορείς!»

Δεν άντεξα και πολύ και της λέω:

-    «Χύνω!»

Τον βγάζω και της τα ρίχνω όλα μέσα στο στόμα τα οποία κατάπιε σαν καλό πουτανάκι. Μετά από αυτό πήγαμε στις καρέκλες μας και κάναμε την ηλιοθεραπεία μας. Αυτή ήταν η αρχή του καλοκαιριού μας!

(Copyright protected OW ref: 43319)